• Minipups en JO7

    Bij Sportclub Neede voetballen jongens en meiden van 4 tot en met 6 jaar bij de Minipups. Zij leren op spelenderwijs voetballen. Vanaf 6 jaar mag een kind meedoen met de JO7, zij trainen op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Op zaterdagochtend speelt de JO7 onderlinge wedstrijdjes 4 tegen 4 tegen voetbalverenigingen uit de regio.  

    De Minipups trainen iedere zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur op het minikunstgrasveld op het sportpark van Sportclub Neede. Plezier staat bij ons altijd voorop. De trainingen worden geleid door enthousiaste trainers. Er worden verschillende oefeningen gedaan in kleine groepjes en er wordt vaak afgesloten met een partijtje. 

    Bij Sportclub Neede mogen kinderen een aantal keren kosteloos op proef meetrainen. Zo kunnen zowel ouders/verzorgers als het kind zelf goed beoordelen of ze echt op voetbal willen en lid willen worden bij Sportclub Neede.  

    Voor meer informatie en/of opgeven voor een proeftraining kan je contact opnemen met Rene Lansink. Hij is co√∂rdinator voor de Minipups en de JO7. Hij is bereikbaar via r.lansink@sportclubneede.nl of 06-30346535.