• Beste leden. Vanavond is er goed nieuws gekomen vanuit het kabinet mbt het sporten voor kinderen. Hoe en op welke manier we dit bij Sp. Neede gaan oppakken hopen we zo snel als mogelijk helder te hebben. Zodra we hier meer over weten zullen we het gelijk communiceren. Lees ook bijgaand schrijven van de gemeente even, zie hieronder….

De komende dagen gaan we vanuit de gemeente hard aan het werk om samen met de scholen en verenigingen de maatregelen van het kabinet goed uit te werken. We proberen dat voortvarend te doen. Uiteraard gaat duidelijkheid en gezondheid boven snelheid. We vragen dus om uw geduld.

Niet alles zal binnen 24 of 48 uur duidelijk zijn.

Uiteraard informeren we u via onze website en social media kanelen.

De gemeente maakt met de scholen en verenigingen afspraken over de wijze waarop we leden, ouders, verzorgers informeren.

Alleen samen krijgen we corona onder controle.