• Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’.

Ook dit jaar staan onze scheidsrechters weer klaar om gewapend met de fluit de wedstrijden van al onze verenigingen mogelijk te maken. Laten we ze samen vertellen hoe belangrijk zij zijn voor onze mooie sport.

Onmisbare kracht

Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Ieder weekend zorgen zij ervoor dat heel voetballend Nederland kan genieten. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij kunnen genieten van het spelletje.

Blijk van waardering

Net als alle andere jaren steunt Sportclub Neede de Week van de Scheidsrechter van harte. Hoe?

• Voor elke wedstrijd, zowel thuis als uit, is er een kaart beschikbaar welke het team rondom de wedstrijd aan de scheidsrechter kan overhandigen. Als bedankje en als blijk van waardering.
    • Voor onze eigen clubscheidsrechters is een presentje beschikbaar. De betreffende teams welke naast de kaart ook een presentje aan de clubscheidsrechter mogen overhandigen, ontvangen daarover bericht van de wedstrijdsecretaris.

Daarnaast mag je als team zelf invullen hoe je de scheidsrechter wilt bedanken. Wees creatief en uit jullie waardering.

Succes!