• Wedstrijdverslag HSC'21 JO9-2 - Sp. Neede JO9-2

15 dec 2019
  • Wedstrijdverslag HSC'21 JO9-2 - Sp. Neede JO9-2

Zaterdagochtend 14 december, de op Facebook aangekondigde wedstrijd voor de beker van JO9-2. De jeugd zelf had er vooraf niet veel vertrouwen in. In de competitie hadden we immers al eens verloren van HSC'21. Met de nodige peptalk van de trouwe supporters groep achter de kiezen, werd de instelling al positiever. Tijdens het inspelen trokken donkere wolken over sportpark Scholtenhagen vergezeld door een stevige wind. Publiek vertrok al van een positie langs de lijn richting overdekte tribune , jaloers nagekeken door trainer/ coach Roy.

Zich de regendruppels en herfstbladeren uit de ogen wrijvend, stelde onze jeugd zich op. Helaas zonder verdediger Wout (door ziekte last minute uitgeschakeld) wiens positie werd opgevuld door de met bezieling spelende Keano uit JO9-1. Na een sterke 1e helft, waarin we zelfs nog even hebben voorgestaan, was het met rust helaas toch 2-1. Beide teams waren zeker aan elkaar gewaagd. Daan en Wies hebben een paar prachtige kansen gecreƫerd. De sterke verdediging van Bas en Keano maakte het de tegenstander lastig. Keeper Lucas liet een paar mooie reddingen zien. Met Dirk en Pim op precies de juiste plekken was het zeker geen uitgemaakte wedstrijd.

In de 2e helft een paar keer pech. Of zoals HSC'21 het waarschijnlijk ziet, mazzel, kwamen we verder achter te staan. Natuurlijk gaf dat HSC'21 vleugels en bij een 6-3 stand klonk het eindsignaal. Hadden de penalty's na de wedstrijd meegeteld dan was de uitslag overigens heel anders geweest. Hard gewerkt, even teleurstelling en toen was daar de warme douche.

Maak ik gelijk van de gelegenheid gebruik om ons TT (=trainers trio) te bedanken voor hun inzet en organisatie deze periode. Sandra, Herbert (ook wel bekend bij insiders als Hermans) en Roy bedankt!