• Wedstrijdverslag FC Eibergen MO17-1 - Sp. Neede MO17-1

10 feb 2020
  • Wedstrijdverslag 8 februari.
    FC Eibergen - SP.Neede MO17-1

Vandaag dan eindelijk de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie en gelijk tegen FC Eibergen.
    De wedstrijd was al twee weken het gesprek van de dag en met een ontzettende bult motivatie en strijdlust zijn we vanmorgen op de fiets naar Eibergen vertrokken.

De spanning was goed voelbaar en in de eerste fase goed te zien in het spel.
    Met een mooi afstandsschot werd de score door ons geopend en viel de spanning er af.
    In de eerste helft wisten we uit te lopen naar 0-3 en met die stand gingen we de rust in.

Na de rust met wind mee en een lekker zonnetje pakte we de draad weer goed op en met een paar mooie combinaties en afstandsschoten liepen we al snel uit naar 0-6.
    FC Eibergen probeerde wel een aantal keren aan te zetten maar konden geen kansen benutten.
    In de laatste minuten liepen we uit naar de uiteindelijke eindstand van 0-8.

Meiden lekker gespeeld! Volgende week Trias thuis om 15:00 en na de wedstrijd patat voor iedereen.

Ouders ook bedankt voor de support! Jullie waren met velen aanwezig.