• Deze zondag staat er een mooi potje voetbal op het programma. De noabers uit Rietmolen komen op bezoek naar Sportpark 't Haantje.

 • Voetbalvrienden

  Van de bestuurstafel

  Medio februari, het carnavalsseizoen feestelijk afgesloten, zijn we vol enthousiasme weer gestart met het vervolg van de 2e competitiehelft. Voor de jeugd staan naast voetbal mooie activiteiten op de planning, zoals de voetbal-doe-dag op Goede Vrijdag en diverse toernooien. Voor de senioren is er op vrijdag 12 april een Bierfest in ons clubgebouw vanaf 20 uur, met als dresscode Tirol. Ervoor is er een buffet voor alle vrijwilligers, hiervoor is opgave nodig. Ook voor onze sponsoren zijn we begonnen met de voorbereidingen van een mooie sponsoravond.

  Als bestuur zijn we bezig met het herschrijven van ons huishoudelijk reglement. Ons cameraprotocol en vernieuwde gedragsregels worden onder andere toegevoegd. Taken van diverse commissieleden gaan er juist uit, deze hebben we beschreven in een functiehandboek. De samenvatting van de functies is terug te zien in ons organogram. Dit gaan we binnenkort op www.sportclubneede.nl publiceren. We vragen daarbij aandacht voor de openstaande vrijwilligersvacatures. Uitbreiding op diverse (bestuurlijke) vlakken is echt nodig. Onze website zelf willen we ook graag updaten. Mocht u dit lezen en interesse hebben om hier wat in te betekenen, neem dan contact met mij op. Uw hulp is zeer welkom!

  Zoals eerder aangegeven is het nodig om het kunstgras op ons hoofdveld te vervangen. De komende weken worden diverse verenigingen bezocht waarbij gekeken wordt naar verschillende mogelijkheden voor nieuw kunstgras. We hopen begin april met een concreet plan voor het vervolg te kunnen komen. Doel is vervanging van het veld voor aanvang van het nieuwe seizoen 2024-2025.

  Dan meer over dit voetbalweekend.

  Bij Sportclub Neede speelt zondagmorgen het eerste elftal van de dames hun topper in de 3e klasse, uit naar TVC’28. Beide teams steken er met kop en schouders bovenuit. De winnaar van deze wedstrijd zet een belangrijke stap richting het kampioenschap, al staat het duel later deze competitie nog een keer op het programma en dan op sportpark ’t Haantje. Veel succes gewenst Dames!

  Sportclub Neede 1 is op de 3e plaats van de ranglijst terug te vinden. Ondertussen zijn er 10 wedstrijden gespeekd, waarvan 7 gewonnen, 2 verloren en 1 gelijk gespeeld. De ranglijst is wel wat vertekend. Mede door de vele afgelastingen de laatste periode heeft niet iedereen evenveel wedstrijden gespeeld.

  Vandaag staat de wedstrijd tegen VV Rietmolen op het programma. VV Rietmolen staat 7e in onze competitie, met 20 punten uit 13 wedstrijden zitten ze qua punten kort achter de top. VV Rietmolen speelt op de zondagen met 5 heren teams en een damesteam. Met de jeugd komen ze elke zaterdag, samen met VV Lochuizen, met 9 jeugdteams en een vrouwen MO20-team in actie.

  Als voetballiefhebbers hopen we vandaag op een sportieve en mooie wedstrijd met veel doelpunten. We gaan ervan uit dat de punten in Neede blijven deze middag. We willen onze balsponsor OVM Verzekeringen en onze wedstrijdsponsor Schildersbedrijf Kettering hartelijk danken voor hun bijdrage. We wensen onze pupil van de week, Michelle Markink, welkom en veel plezier tijdens deze middag.

  Tot slot wensen wij alle spelers en begeleiding succes met de wedstrijd! En alle toeschouwers veel kijkplezier!

  Namens ons Algemeen Bestuur

  Marc Dieperink

 • Pupil van de week: Michelle Markink

  We hebben zondag 25 februari een dame in ons midden! Michelle Markink zal om 14:00 uur de aftrap doen op ons mooie sportpark. Of ze in haar Sp Neede tenue het veld op loopt, is nog de vraag. Thuis ligt namelijk een heel assortiment aan outfits klaar waar ze uit kan kiezen. Is er één te klein, dan kan deze altijd nog doorgaan als pyjama. Zolang er maar “Ronaldo” achterop staat. Als dat geen echte voetbalfan is!

  Of de heren van het eerste elftal een beetje rekening met haar willen houden? Dat hoeft zeker niet, want met meiden-dingen heeft ze niet zoveel. Dat ze met carnaval een jurkje aan moest, stond haar dan ook zeker niet aan. Een spijkerbroek, sportschoenen en een trui, zo kun je deze meid meestal treffen.

  Michelle heeft een week geleden haar ellenboog gebroken. Dus op de schouders nemen bij het winnende doelpunt zit er deze keer niet in.

  Sinds haar 3e huppelt deze vlotte dame samen met haar broer Ruben al rond bij de mini-pups. Het is dan ook eigenlijk ‘zijn schuld’ dat ze op voetbal is gegaan. Ze moest toch al mee en op die leeftijd is een bal natuurlijk reuze interessant. Dat heeft goed uitgepakt!

  Nog maar een paar weken geleden is Michelle doorgestroomd naar de JO10-2JM. Wordt zij de toekomstige Sherida Spitse? Toch zou Michelle, in plaats van Sherida Spitse, graag met de keeper Lars Unnerstall, van FC Twente een balletje willen trappen in de Grolsch Veste. Waarna ze samen de fan shop plunderen.

  Na het eten van een Happy Meal bij de welbekende M, waarvan ze dan wel de appeltjes in de auto op eet, neemt ze Lars mee naar de scouting. Waar ze hem leert een vuurtje maken met een zakmes en de beginselen bijbrengt van het spel “Leeuw van Vlaanderen.” Uiteraard wil ze ook met hem op de foto. Ze zal hem vragen om een clubkaart én een tegoedpas voor de VIP-box. Zodat ze nog een keer weer kan komen. Jullie horen het al, een slimme meid!

  Hoor je zondagmiddag geklop op het veld? Dan zou ik dat ook maar doen! Het brengt volgens Michelle geluk wanneer er dubbele cijfers op de klok staan (bijv. 14:14)

  Dus… laat Rietmolen maar komen! De winst is al bijna in Needse handen volgens Michelle.

  Thuis is deze 9-jarige ook constant met een bal bezig, wel genoemd een squeeze-bal, dus die aftrap komt hoe dan ook goed.

  Heel veel plezier Michelle! Hopelijk eindigt de stand ook in dubbele cijfers! *klop klop*

 • Sponsor van de week:Schildersbedrijf Kettering

   

  Schildersbedrijf Martijn Kettering

  Als jonge jongen ging hij al mee met zijn vader die ook schilder was, maar toch koos Martijn na zijn middelbare schoolopleiding niet voor de schildersvakschool, maar voor de opleiding tot binnenhuisarchitect. Daar ontwikkelde hij ideeën, creativiteit en klantgerichtheid. Later werkte hij op kantoor bij een schildersbedrijf, waar hij de zakelijke kant van het schildersbedrijf leerde kennen. Maar een pure kantoorbaan beviel slecht. Uiteindelijk koos hij voor zijn eigen onderneming. De enige kennis die toen nog ontbrak was ‘ondernemer zijn’.

  “Mijn schildersbedrijf is een uit de hand gelopen hobby”

  De start van het eigen bedrijf ligt inmiddels bijna 15 jaar terug (1 mei 2009) en sinds die tijd is er veel gebeurd en veranderd. “Mijn schildersbedrijf is een uit de hand gelopen hobby,” begint Martijn, “ik heb heel veel uren gemaakt in de op- en doorstart van mijn bedrijf. Als beginnend bedrijf moest ik me onderscheiden, zeker omdat er in Neede al heel veel schilders actief waren. Er kwamen nieuwe technieken opzetten die me erg interesseerden en door mijn nek uit te steken, hebben we een goede naamsbekendheid opgebouwd en zijn we als bedrijf in de breedte gegroeid. We doen naast schilderwerk voor binnen en buiten ook behang (veel glasweefsel) en vloercoatings en we leveren isolatieglas. Daarnaast zijn we specialist in het spuiten van lakken en muurverven (op locatie) een groot onderdeel binnen ons bedrijf. In het begin werkte ik zelf nog mee, maar inmiddels heb ik dit teruggebracht tot hooguit een paar keer per maand. Zo hou ik voldoende tijd over voor de aansturing van het bedrijf met 12 vakmannen of zoals mijn collega’s het noemen P&R, praten en rondrijden.

  Nieuwe locatie

  Het bedrijf aan huis groeide, maar tegelijkertijd belemmerde de locatie ook de groei. En dus keek hij uit naar een nieuw onderkomen. Vanaf 1 januari 2018  zijn we de eerste bewoners van het nieuwe bedrijfsterrein de Russchemors. We hebben er een modern, ruim en efficiënt ingericht pand dat bovendien op een zeer zichtbare locatie staat. 

   

  Voor meer informatie:

  Schildersbedrijf Martijn Kettering

  Oude Eibergseweg 11

  7161 RN Neede

  0545-292380 - 06-30636175

  www.schildersbedrijfkettering.nl

  www.facebook.com/meesterschilder

 • Sponsor van de Week

 • Balsponsor