• Het laatste weekend van April 2024.

  Dit weekend zijn we gastheer voor de buurman ten zuidoosten van ons en de koploper in onze klasse, Sp Rekken.

 • Van de bestuurstafel

  Vandaag, de laatste zondag van April 2024, koningsdag is goed gevierd op de Koepel.

  Menig hapje en drankje is genuttigd, mooie bands zijn gezien en vandaag zijn we gastheer voor de buurman ten zuidoosten van ons en de koploper in onze klasse, Rekken.

  De laatste 5 wedstrijden werden door onze boys in winst omgezet en staan we nu waar we staan, op de 3e plek in 5B. Spanning alom dus.

  Nog een kleine maand kunnen en moeten al onze teams vol aan de bak om uiteindelijk eind Mei als mogelijke kampioen gehuldigd te mogen worden dan wel om samen te “wenen” over alle mogelijk gemiste prijzen. Beide, en alles daaromheen, zijn ok, als ik kijk naar ons kernwaarden en het uitdragen daarvan.

  Jammer genoeg hebben onze dames afgelopen zondag de kampioenschaal (nog )niet in ontvangst mogen nemen. Thuis werd er verloren van TVC en hebben zij de 1e plek overgenomen in deze 3e klasse. De kans is er nog, dus dames blijf erin geloven, want hoe je het ook ziet ; Voetbal is een spel van fouten, de ploeg die de minste maakt, is de beste. Dusssss…..

  Via deze weg willen we nog even al onze sponsoren bedanken voor hun aanwezigheid op een wederom onvergetelijke sponsoravond in ns clubgebouw. De gastsprekers Joseph Oostingh en Frank Evenblij maakten er een enerverende, leerzame en humorvolle avond van. En onder de bezielende leiding van Eddy van der Ley was de sponsorcommissie erg blij met het totale plaatje.

  Komende week zullen we in de club onze Kernwaarden uitdragen en visueel uitzetten op ons park en in onze accommodatie. Vitaal, Verenigen, Sportief, Saamhorig en Respect. Deze kernwaarden gaan wij als club de komende maanden uitvouwen, benoemen en kracht bijzetten. Met als enige doel, het verduidelijken van de structuur en het verankeren en bewaken van de cultuur in onze mooie club.

  Dan ons kunstgras in de lijn der tijd / plan de campagne;

  Deze week is de definitieve offerte getekend en kan op maandag 3 juni gestart worden met de renovatie / vernieuwing van ons hoofdveld, boarding en ophangsystemen. Exacte werkplanning zullen we op de site met jullie delen, maar in maximaal 3 weken tijd, zal de huidige toplaag verwijderd worden en vervangen door een nieuwe DOMO kunstgrasmat. Rolugro uit Groenlo zal dit uitvoeren. Oplevering zal dan uiterlijk vrijdag 21 juni zijn.

  Aanvullende informatie m.b.t. Sportpark ’t Haantje rookvrij ; plan de campagne;

  - Vanaf 01-09-2024; Door de week en zaterdag helemaal rookvrij.

  - Vanaf 01-01-2025; De gehele week rookvrij.

  HARDE Voorwaarde ; buiten ons sportpark zullen wij in samenspraak met Smash een “duidelijk zichtbare ruimte creëren” waar gerookt mag worden, uit het zicht van kinderen en volwassenen die binnen komen en naar buiten gaan.

  Dan vandaag, zondag 28 april 2024, na 19 wedstrijden, waarvan 13 gewonnen, 5 verloren en 1 gelijk staan we waar we staan, op de 3e plek in 5B. Welgeteld 6 punten minder dan de koploper en met nog 3 verenigingen meer die meestrijden om de prijzen.

  Onze doelstelling als club is ervoor te zorgen de positieve ontwikkelingslijn van spelers afzonderlijk en ons uiteindelijke spel in het bijzonder naar een nog hoger plan te brengen. We zien dit proces en de daarbij behorende kernwoorden, effectiviteit en doeltreffendheid, zeker terug de laatste weken en we hopen deze stijgende lijn de laatste 5 wedstrijden door te kunnen trekken. Vanzelfsprekend spelen blessures en schorsingen mee in dit proces, maar ook daar zal onze technische staf op moeten anticiperen.

  Ook dit weekend is het weer een drukte van belang op onze velden. Meer dan 20 jeugdteams spelen a.s. zaterdag hun wedstrijden en op de zondag mogen de 9 seniorenteams weer in de weide.

  Wat de tegenstander van vandaag betreft, Sp. Rekken. Zij staan nu 1e in onze competitie, met 46 punten uit 19 wedstrijden, 15 gewonnen, 1 gelijk en 3 verloren.

  Sp. Rekken speelt op de zondagen met 5 heren zondag teams en een zaterdagteam, een damesteam, en een 7x7 team. Bij de jeugd van Rekken spelen elke zaterdag 6 jeugdteams op de regionale velden.

  Wat het seizoen ons verder gaat brengen, nu nog geen idee, we hopen sportief gezien natuurlijk op een heel mooi seizoen. Voor nu hopen we als voetballiefhebbers op een sportieve, mooie, spannende, energieke, enerverende en misschien wel doelpuntrijke middag op ons sportpark. Maar dat wij ervan uitgaan dat de punten in Neede blijven deze middag, dat lijkt ons helder.

  Vanaf deze plek willen we natuurlijk ook onze balsponsor Schildersbedrijf Martijn Kettering uit Neede en onze wedstrijd sponsor EML/WTec bv uit Neede hartelijk danken voor hun bijdrage ook dit seizoen weer. Ook natuurlijk een warm welkom aan onze pupil van de week Jace Woeltjes. Wij wensen hem heel veel plezier vanmiddag.

  Tot slot wensen wij een ieder heel veel succes met hun wedstrijd en hopen we voor onze supporters op een mooi sportieve zondag.

  Save the dates ;

  Zaterdag 1 juni 2024; Regiobank JO7 Toernooi, met > 80 teams uit de hele regio.

  Zondag 1 september 2024 ; Internationale JO13 toernooi, met minimaal 7 BVO JO12 teams.

   

  Namens ons Algemeen Bestuur

  Marc Dieperink

 • Pupil van de week: Jace Woeltjes

  Zal deze vliegtuigspotter later, wanneer hij groot is, zijn zilveren vogel zelf in de lucht mogen houden? Jace Woeltjes weet met zijn 10 jaar, spelend in de JO11-1, het antwoord wel op deze vraag.

  Laten we eens een ‘normale’ dag(-droom) van hem doornemen.

  Omdat hij met het ontbijt in de Amsterdam Arena aanwezig wil zijn moet hij vroeg uit de veren. Al etend van z’n schaaltje yoghurt met hagelslag (de melk variant) schudt hij de hand van Brian Brobbey, de aanvaller van Ajax. Samen beginnen ze aan hun dag.

  Met zijn wit-oranje voetbalschoenen betreed Jace samen met Brian het groene gras van de Arena. Waar ze na een potje trainen met het elftal bijpraten met Hans Kraay jr.

  Dit keer geen ‘nasietje’ voor Brain tijdens de lunch, maar een cheeseburger met een milkshake aardbei. Daarna samen in de auto, op naar Schiphol. Waar ze  op de spottersplek in het gras gaan liggen met een verrekijker in de aanslag. Daar komen ze samen op het idee om zelf ook maar eens de wereld van boven te bekijken.

  Dat je na de paspoortcontrole ook tenues van Ajax en Paris Saint Germain kunt kopen was mij niet bekend. Maar het zal ze zeker goed hebben gestaan tijdens hun eigen rondvlucht.

  Vol van alle avonturen eindeigen ze, hangend op de bank, kijkend naar ‘Clonny Games’ op YouTube. En genietend van een pizza Shoarma en ham.

  Jace’s broer Senn, pappa en mamma moeten toch echt tot morgen wachten tot hij ze “de oren van de kop kan kletsen” over alles wat ze hebben meegemaakt. Want Jace en Brain liggen al op één oor met een (pluche) voetbal als kussen.

  En droomt Jace niet over bovenstaande, dan is de kans groot dat deze gaat over een “Toruk” (vliegend roofdier, zie de film Avatar), waarmee hij ten strijde trekt op de “maan Pandora.” Dat voelt toch wel wat anders aan als een cockpitstoel.

  Zondag tegen Rekken zet Jace de eindstand alvast op 4-1. Met iig 1 doelpunt van (invaller) Boyd Menkhorst, hoopt Jace. Zodat hij de heren, na de overwinning, kan trakteren op heerlijk eigengemaakte gevulde eitjes.

  Dus… Boys in Black… Scoren maar!!

 • Sponsor van de week:W-TEC / EML

  Kwaliteit ontwikkeld uit passie voor het vak

  Onze nuchtere no-nonsense cultuur en onze kennis en ervaring maakt ons de toeleverancier die u ontzorgt. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, of het nu gaat om CNC verspanen, constructiewerk, plaatwerk, (robot)lassen of assemblage. We produceren een onderdeel voor u vanaf de tekening of we engineeren of produceren complete units of sub-assemblies. Daarin bepalen wij de juiste productietechnieken, zodat u volledig wordt ontzorgt en wij het door u gestelde technische einddoel kunnen realiseren.

  Met vakmanschap en een open blik benaderen we uw technische vraagstuk. Het resultaat is een maakbaar product met een zo laag mogelijke kostprijs. Dit klinkt eenvoudig, maar dat is het in de praktijk vaak niet. Omdat wij onze lijnen in de communicatie tussen de engineering en de vakmensen op de werkvloer kort houden, voorkomen we dat ontwerpen niet maakbaar zijn of te kostbaar worden voor u. 

  ALLES ONDER 1 DAK

  De twintig jaar ervaring hebben we samengevoegd en alle disciplines samengebracht onder één dak. Dat heeft voor u alleen maar voordelen. Korte lijnen tussen de verschillende specialismen en duidelijke communicatie, dát is de kracht van W-Tec Special Products.

  UW VOORDEEL

  U heeft in W-Tec een zeer flexibele partner, die tegen een lage kostprijs snel kwalitatief hoogwaardige prototypes of series bouwt. Daarbij staat de volledige ontzorging voor u als klant centraal.

   Ook hebben we nog enkele vacatures, interesse? Meer informatie op onze site W-tec.nl, ook over W-Tec en EML

 • Sponsor van de Week

 • Balsponsor