• Sportclub Neede – De Tubanters 1897

  Van de bestuurstafel

  We gaan richting Koningsdag, de 1e prijzen zijn inmiddels verdeeld in de diverse competities.

  In onze klasse is SV Delden kampioen geworden, vanaf deze kant nogmaals onze felicitaties voor deze club.

  De besproken laatste strohalmen zijn opgepakt door onze boys en na 17 wedstrijden is een ding zeker, we eindigen in de rechterhelft deze competitie. Dat lijkt ons helder, en durven we jammer genoeg, wel te stellen. Wat dit uiteindelijk oplevert, rechtstreekse degradatie of toch nog nacompetitie, we zullen zien. Jammer dat we de prestatie van afgelopen zondag, uit met 3-1 winst tegen UDI, niet vaker hebben kunnen tonen. Dan zag de stand er voor ons heel anders uit. Maar het is wat het is.

  Ook dit weekend spelen er 24 jeugd teams en 14 senioren teams op onze velden en daarbuiten. De jeugd presteert echt naar behoren, met verschillende uitschieters, zowel naar boven als naar beneden. Bij de senioren kan vandaag ons 5e herenteam kampioen worden en doen onze beide dames teams het onwijs goed. Spelers, kader en trainers erg veel succes met jullie laatste wedstrijden in deze 2e seizoenshelft.

  We mogen met trots melden dat er op korte termijn informatie gedeeld zal worden over een nieuw aan te stellen sportpark manager. Die onze club en onze collega verenigingen, D’RAN en Smash zal begeleiden in de verdere ontwikkeling van ons sportpark, op welk vlak dan ook. Waarbij de uitwerking van een nieuwe entree / opgang / toegangswegen bovenaan ieders lijst staat. Op naar Sportpark Haantje de Voorste zullen we maar zeggen.

  Afgelopen maandag hebben we als club een mooie setting gehad met zo’n 60 leden en ouders van leden om samen tot een werkbaar vrijwilligersbeleid te komen. De kennismakingscommissie krijgt nu vorm en we zullen op korte termijn het stappenplan uitwerken en delen.

  Afgelopen dinsdagavond hebben we met ruim 130 sponsoren en leden van elftallen een zeer enerverende en humorvolle sponsoravond beleefd. Met gasten als Helligen Hendrik, Eddy Achterberg, Jan van Staa, Thijs Kemperink en onze spreekstalmeester Eddy van der Ley, past deze in het rijtje ; UNIEK. Blij dat we als club zo’n draagvlak hebben bij onze sponsoren en fijn dat we dit soort avonden mogen organiseren. Wordt zeker vervolgd.

  Wat deze zondagmiddag betreft ; thuis tegen De Tubanters uit Enschede.

  We hopen, net als u allen uit Neede, op de 4e driepunter voor onze boys.

  De afgelopen wedstrijden waren gewoon goed mag ik zeggen. Het elftal stond en er werd veel minder weggegeven dan de wedstrijden daarvoor. Vanmiddag zal, theoretisch, de laatste mogelijkheid zijn om te hopen op aansluiting naar de twee ploegen boven ons en deze 2e seizoenshelft toch nog een beetje spanning terug te brengen in de onderste regionen. Dat dit lastig zal zijn, ja dat is helder, maar de handdoek is nog zeker niet geworpen door de manschappen van Colin, Bas, Bonnie, Jan Willem, Robin en Marco, kan ik u zeggen. Succes heren.

  Vanaf deze plek willen we al wel vast onze balsponsor Metaalbedrijf Diepenmaat en onze wedstrijd sponsor Machinefabriek Diepenmaat hartelijk danken voor hun bijdrage ook dit seizoen weer. Ook een warm welkom aan onze pupil van de week Bram van der Sluis.

  Voor nu wensen wij een ieder veel succes met hun competitie wedstrijden dit weekend en hopen we in ieder geval op een mooi resultaat deze middag wat ons 1e elftal betreft.

  Namens ons Algemeen Bestuur

  Marc Dieperink

  Voorzitter

 • Pupil van de week:    Bram van der Sluis

  De Tubanters zullen a.s. zondag rekening moeten houden met deze kanjer.

  Bram van der Sluis is dé mascotte die Sp. Neede naar de overwinning juicht.

  JO11-2 is Brams team, waar hij probeert de nul te houden tussen de palen. Al vindt hij het ook erg leuk om te scoren. Niet voor niets staat zijn record met doelpunten maken tijdens een wedstrijd op een paar seconden. En zijn slidings maken Brams favoriet.

  Dat deze toekomstig technicus en lego-fan, op vakantie, via een pak Cornflakes in Legoland (DL) terecht kwam, zal over een aantal jaren een ware aanwinst zijn voor alle legobouwers. De ontwerpen zullen nog ingenieuzer zijn volgens Bram. En daar heeft hij nog even de tijd voor om het te perfectioneren. (Eventueel met steun van de buurman…)

  Naast voetbal doet deze sportieveling zijn best op de survivalbaan. En was padel tijdens de corona een leuke afwisseling. Al stopte dit voor Bram eerder dan hij wilde, door een breukje in zijn duim. Veroorzaakt door… nee, geen padel, maar tijdens een partijtje voetbal met z’n vrienden.

  Een “Pizza a la Twente” wil Bram graag eten samen met Robin Pröpper en zijn team, na een training van Ron Jans. Die laatste trekt dan ook uiteraard de portemonnee voor deze Italiaanse lekkernij. Waar die pizza dan mee belegd is zult u zich afvragen? Salami, mozzarella en tomatensaus. Rood wit; de kleuren van FC Twente. Gelukkig, voor Bram, met zo min mogelijk groente, want dat is zeker niet zijn favoriet.

  Zowel pappa, mamma als zus-lief spelen ook een spelletje met de bal, alleen dan met de handen. Zij zullen in ieder geval, met de handen in de lucht, langs de kant staan te juichen aankomende zondag.

  Want hun spruit mag de aftrap geven bij Sp. Neede – De Tubanters 1897.

  Heel veel plezier Bram!

   

   

 • Sponsor van de week:Machinefabriek Diepenmaat

  Machinefabriek Diepenmaat is een zelfstandige machinefabriek die sinds 1987 gevestigd is in Neede. Onze specialisatie is het grote draai- en freeswerk. We ontvangen opdrachten vanuit verschillende sectoren uit het bedrijfsleven. De werkzaamheden kunnen dan ook variëren van één enkel stuk tot kleine en/of middelgrote series hoogwaardig draai- en freeswerk. Met een goed uitgeruste en modern machinepark leveren wij maatwerk van hoge kwaliteit.

  Door onze nauwe samenwerking met Metaalbedrijf Diepenmaat B.V. kunnen wij u ook complete bewerkte en gelaste product aanbieden. Beide bedrijven leveren toe aan hun dochteronderneming Alfa Tech Internationaal BV. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderdelen voor asfalt-menginstallaties, transportbanden en scheepbeladers vanaf één enkel onderdeel tot complete “turnkey” projecten.

  Machinefabriek Diepenmaat B.V. hanteert de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de metaalunie.

   

  Bent u benieuwd wat Machinefabriek Diepenmaat B.V. voor U kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ze op.

  Machinefabriek Diepenmaat

  Nijverheidsweg 8

  7161 AA Neede

  0545-295160

  info@machinefabriekdiepenmaat.nl