•

Ten tijde van dit schrijven is het oliebollen toernooi net achter de rug en mogen we spreken van een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie op vrijdag 10 januari. Zondag 19 januari waren ruim 200 Sportclub Neede leden aanwezig in ons clubgebouw die allen, op hun eigen niveau en met een tas vol enthousiasme deze dag hun kunsten hebben vertoond op de velden van Sportclub. Een super geslaagd evenement en vanaf deze plek nogmaals een woord van dank aan de organisatie.

De afgelopen weken zijn er tal van oefenwedstrijden gespeeld door de senioren en jeugdelftallen en stonden de 1e competitie wedstrijden van 2020 al weer op de KNVB kalender. Wat zal deze 2e seizoenshelft ons brengen, we wachten af, maar hopen natuurlijk, heel stiekem, op een paar prijzen, in welke vorm dan ook. De 1e aanzet daartoe is gezet, afgelopen zondag werd terecht met 2-0 uit gewonnen bij Buurse. Maar ook hier blijft ons manco, we laten de tegenstander te lang in “leven “.

Achter de schermen heeft ons VTZ hun eigen wedstrijd gespeeld en mogen we met trots zeggen dat ze er in geslaagd zijn twee toppers naar Neede te halen. Het trainersduo Maarten te Veldhuis en Nick van der Luyt is voor seizoen 2020-2021 gecontracteerd door Sportclub Neede en we wensen hen vanaf deze plek heel veel succes met deze mooie uitdaging.

Dan vandaag, zondag 02-02-2020, VV Twenthe, de rood, wit, blauwe brigade uit Goor. Voor ons een niet geheel onbekende tegenstander. De tegenstander van vandaag Goor staat garant voor technisch verzorg voetbal met een fysieke sterke groep. Ten tijde van het schrijven staan ze op de 10e plek in de 4e klasse B, met 13 punten uit 13 wedstrijden en zullen ze trachten zsm afscheid te willen nemen van de onderste plekken in deze klasse. VV Twenthe Goor speelt dit seizoen met 7 heren seniorenteams en 1 dames team op zondag, en met een heren senioren zaterdagteam. Wat dit seizoen hun jeugd elftallen betreft, ze spelen met 12 juniorenteams, 10 juniorenteams en 10 pupillenteams. In aantallen vergelijkbaar met onze eigen mooie club. Maar of de teams op het veld as zondag ook zo aan elkaar gewaagt zullen zijn ? We zullen zien.

Een speciaal welkom is er vandaag natuurlijk voor onze wedstrijd – en balsponsor van de week, Timmerije BV en de firma’s Diepenmaat ( Metaal en Machinefabriek ).

Tevens een warm en hartelijk welkom aan onze pupil van de week Wesley ter Meer. Wesley is keeper in onze JO11-1. Zijn trainers/leiders zijn Erik Kuiper, Waldo te Kloeze en Boudewijn Batist. Heel veel plezier vandaag Wesley en natuurlijk de rest van jou familie.

Namens het bestuur wensen wij u vanmiddag een sportieve, attractieve, fanatieke wedstrijd waarbij wij als Sportclub Neede hopelijk kunnen laten zien dat we een waardige 4e klasse zijn met ambities en we vandaag zeker de 3 punten in huis houden

• Pupil van de Week

Wesley is 10 jaar en is keeper bij de JO11-01. Zijn trainers/leiders zijn Erik Kuiper, Waldo te Kloeze en Boudewijn Batist. Ze doen het volgens Wesley allemaal goed.

Wesley gaat naar SBO Diekmaat en zit in groep 7/8C. Hij vindt aardrijkskunde en gym het leukst op school.

Wesley zijn favoriete club is FC Twente en zijn favoriete speler is Joël Drommel (keeper FC Twente).

Wesley wil later prof keeper worden. Hij eet graag patat met een pikanto, maar lust geen zuurkool.

Sp.Neede vindt Wesley een leuke vereniging. Zijn favoriete speler bij Neede is Jesse Meeringa.

Wesley, wij wensen je veel plezier als pupil van de week!