• We mogen weer ; YES.

  Onze laatste thuis wedstrijd was zondag 04-12-2022.

  Nu, februari 2023, gaan we ons opmaken voor de laatste 10 wedstrijden van dit seizoen.

  Waar het eindigt, nu nog geen idee, maar dat het in de rechterhelft zal zijn, dat lijkt mij helder durf ik wel te stellen.

  Op deze eerste thuiswedstrijd in 2023 van ons vlaggenschip, thuis tegen VV Twenthe uit Goor, willen we kort terug blikken maar vooral vooruit kijken naar wat er komen gaat.

  De afgelopen maanden zijn er tal van activiteiten geweest en willen we vanaf deze plek onze activiteiten commissies bedanken voor hun inzet. Het was weer super georganiseerd, echt top, op naar meer.

  Elke zaterdag en zondag spelen er 24 jeugd teams en 14 senioren teams op onze velden en daarbuiten. De jeugd presteert echt naar behoren, met verschillende uitschieters en bij de senioren doen met name ons 5e herenteam en onze dames teams het boven verwachting. Beide teams staan bovenaan in hun klasse, resp. 4e en 5e klasse, en willen we speelsters/spelers, kader en trainers erg veel succes wensen met hun 2e seizoenshelft.

  De afgelopen maanden zijn verschillende vrijwilligers actief met het samenstellen van een nieuw vrijwilligersplan en hopen ze binnen nu en twee maanden, dus ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen, dit plan te presenteren aan onze club. Er staan nog 3 sessies gepland die uiteindelijk naar een transparant en helder plan moeten leiden, waarin een ieder weet wat er van hem verwacht mag worden als vrijwilliger, ouder en lid.

  Ook mogen we melden dat er op korte termijn informatie gedeeld zal worden over een nieuw aan te stellen sportpark manager. Die onze club en onze collega verenigingen, D’RAN en Smash zal begeleiden in de verdere ontwikkeling van ons sportpark, op welk vlak dan ook. Waarbij de uitwerking van een nieuwe entree / opgang / toegangswegen bovenaan ieders lijst staat.

  Wat deze zondagmiddag betreft ; thuis tegen Twenthe, we hopen, net als u allen uit Neede, op de 1e driepunter voor onze boys. Ik moet zeggen, dat afgelopen zondag, uit tegen SV Delden, niet de juiste verhoudingen weergeeft. Of toch wel. SV Delden is op dit moment de torenhoge favoriet voor het kampioenschap in deze klasse, maar pakken alle overige teams, m.u.v. de onze, punten van elkaar.

  Wij hopen echt ook daar deel van uit te gaan maken deze 2e seizoenshelft om toch nog een beetje spanning terug te brengen in de onderste regionen. Dat dit lastig is, ja helder, maar de handdoek is nog zeker niet geworpen door de manschappen van Colin, kan ik u zeggen. Succes heren.

  Vanaf deze plek willen we al wel vast onze balsponsor De Regiobank en ons wedstrijd sponsor Jumbo Leussink Neede hartelijk danken voor hun bijdrage ook dit seizoen weer. Ook een warm welkom aan onze pupil van de week Stijn Timmermans. Stijn is spits in de Jo10-1 en zo te horen andere voetbal kwaliteiten dan zijn pa.

  Voor nu wensen wij een iedereen veel succes met hun competitie wedstrijden en hopen we in ieder geval op een mooi resultaat deze middag wat ons 1e elftal betreft.

  Namens ons algemeen bestuur

  Marc Dieperink

  Voorzitter

 • Pupil van de week:    Stijn Timmermans

   

  Deze toekomstige ondernemer van zijn nieuw te bouwen hotel-restaurant op de Veluwe en pupil van de week heet Stijn Timmermans.

  Pascal Woeltjes en Mike Schumaker prijzen zich zeker rijk met deze 9-jarige spits, die vooral het samenspel van zijn team geweldig vindt. Maar bovenal dat iedereen elkaar waardeert.

  In de JO10-1 heeft Stijn veel vrienden, waarmee hij ook in groep 6 van OBS de Hofmaat zit. Verstopplekken hebben ze genoeg na schooltijd. Via het poortje ben je zo in de achtertuin bij Stijn. En als ze geluk hebben is Stijn met zijn moeder bezig met hapjes maken… of waren het nou wraps?.. 

  Die laatste gaat hij in ieder geval eten samen met Frenkie de Jong, na de klassieker Ajax – Feyenoord. Voor kunst en cultuur moet je zeker bij deze feitjes-kenner zijn. Zoals een bezoek aan het Rijksmuseum voor de Nachtwacht, of Stijn zit met z’n neus in een boek over geschiedenis, wetenschap of de Donald Duck.

  Dat hij zijn vader met voetbalstatistieken onder tafel kletst is dan ook geen verassing.

  De voetbal die hij kreeg bij zijn geboorte van pappa’s team wordt nog steeds gebruikt in huize Timmermans. Is het niet Sep van 4, die ook al rondhuppelt bij de mini-pups, dan wel Lenn van 2. Ziet u het voor zich?... Drie van die koters al rennend door het huis?!

  Stijn heeft ontzettend veel zin in aankomende zondag en hoopt op een overwinning ѐn doorbraak voor Teun Becks. Maar dat zal hij wel overleggen tijdens de teambespreking met de trainer in de kleedkamer.

  Stijn; een heel leuke middag gewenst tijdens Sp. Neede 1 – VV Twenthe. En laat maar eens zien hoe je een aftrap neemt!

 • Sponsor van de week:Jumbo Neede Leussink

  Over Jumbo

  Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, een groot assortiment én euro’s goedkoper. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Bij Jumbo doen we er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Met onze laagsteprijsgarantie ben je altijd goedkoop uit. Je kassabon is het bewijs. Vind je tóch precies hetzelfde merkartikel dat goedkoper is? Dan krijg je het product gratis en passen we onze prijs aan. We controleren dat we de goedkoopste zijn in het marktgebied, van de door ons geselecteerde supermarkten bij jou in de buurt. Mochten hieronder geen supermarkten benoemd zijn dan kun je nog steeds vertrouwen op onze laagsteprijsgarantie. Daarbij vergelijken we met andere, grote, landelijke opererende supermarkten zoals AH, Plus Aldi en Lidl.

   

  Jumbo Neede Leussink

   

  Zwaluwstraat 11
  7161 GX Neede

  0545745220