• Voor as zondag, 24 April 2022, staat de 19e competitie wedstrijd op het programma in 4B.

  Vanaf deze plek wil het bestuur van Sportclub Neede u allen, maar in het bijzonder natuurlijk onze gasten uit Borculo, van harte welkom heten op ons Sportpark ’t Haantje.

  De eerste activiteiten zijn weer achter de rug, volle bak en vol enthousiasme dat mag zeker gezegd worden en ja, het went snel. Fijn dat we u weer zien en mogen begroeten langs het veld en in het clubgebouw.

  De 2e derby der lage landen staat gelukkig weer op het de KNVB agenda. Vandaag toch een wedstrijd waar het meer dan alleen om het voetbal gaat. De buren die vol vertrouwen hun thuiswedstrijden spelen op sportpark De Wildbaan en druk doende zijn met de ontwikkeling en bouw van een toekomstgericht complex. Iets waar wij als Sportclub ook erg graag naar toe willen werken.

  Sportclub Neede staat voor 24/ 7 sport bedrijven en dit dus ook faciliteren op ons sportpark. De scholen, de collega sport verenigingen, de buurt, de gemeente en alles wat daarbij hoort zal een vast onderdeel worden van ons sportpark. Wij als bestuur zijn volop met de plannen bezig dit op termijn verder gestalte te geven.

  Na een ruime overwinning op en bij De Hoeve en daarvoor een terechte nederlaag tegen FC Eibergen thuis, hopen we dat de manschappen van Maarten en Nick de krachten bij elkaar pakken en als team de nog resterende wedstrijden, de zogenaamde Koe en Horens vol bij de kop pakken. Met werklust, de juiste energie, een beetje geluk en de wil om te winnen, kunnen we met deze jonge honden en een paar super fitte “oudjes “ echt nog wel een paar mooie maanden tegemoet zien. Maar, dan moet dit wel gebeuren in daden en niet alleen in woorden. Daar hebben wij als vereniging alle vertrouwen in. Zelfs dan is een 3e periode misschien wel een mooie “bij winst”. Aan Neede Noord, alle overige trouwe supporters, de rest van de club en alles daarom heen zal het in ieder geval niet liggen.

  De succesvolle vrijwilligers / seniorenavond is achter de rug. Mede namens een strakke organisatie van onze activiteiten commissie was dit zeer geslaagd. Ook is de paaseieren actie klaar, ook dit was een succes, maar kan hier zeker volgend jaar veel meer uitgehaald worden.

  Dan vandaag, Super Sunday, met medewerking van alle tegenstanders, veel vrijwilligers gaan we ervan uit dat het een super gezellige voetbal dag gaat worden met vertier voor elk wat wils.

  De sponsoravond staat nu gepland op dinsdag 24 mei 2022 en hiervoor zijn alle sponsoren uitgenodigd. Gastsprekers van die avond zullen z.s.m. kenbaar gemaakt worden.

  De club is weer in beweging, dat willen we graag zo houden en verder uitbreiden.

  Dat we daar u allen bij nodig hebben lijkt ons duidelijk en spreken we ook dagelijks uit.

  Dan toch nog even over deze wedstrijd, de 19e competitie wedstrijd tegen VV Reunie.

  Onze Berkellandse Buur vereniging staat op de 5e plek met 35 punten uit 18 wedstrijden. Ook zij hebben een jonge ploeg dat soms ook nog wispelturig speelt. We zullen zien wie vanmiddag de beste wapens heeft om de spanning van zich af te spelen, om te gaan met de druk van buitenaf en doeltreffend te zijn.

  Sportclub en Reünie zullen vandaag tot de tanden toe gewapend zijn om ons deze derby te winnen. Maar de punten in Neede houden is nu echt wel noodzaak. Dus, welk strijdplan hebben onze trainers Maarten te Velthuis, Nick van der Luyt en de technische staf uitgewerkt, met welke intentie gaan ze de wedstrijd in om als winnaar deze zondag het veld te verlaten, we zullen het zien.

  Onze tegenstander van vandaag VV Reünie, speelt zijn thuiswedstrijden in Borculo op Sportpark de Wildbaan. Zij zijn dit seizoen begonnen met 5 heren senioren teams en 1 dames team. Alle jeugd van VV Reünie voetbalt onder de UNO vlag en zij zijn dit seizoen gestart met 8 juniorenteams en 8 Pupillen teams.

  Voor nu wil ik alle spelers, kader, begeleiders, bestuurders, toeschouwers, de wedstrijdsponsor KMG bv, Balsponsor Knoop Autoservice en natuurlijk onze Pupil van de week Sam Wormgoor een mooie middag wensen op ons sportpark ’t Haantje. Sam, tweebenig, speelt dit seizoen in onze JO10-2 en ja, ook hij heeft er super veel zin in vanmiddag.

  Marc Dieperink Voorzitter van Sportclub Neede

 • Sponsor van de week:  KMG Neede

  Het bedrijf KMG is in 1989 opgericht als attractiefabriek. Oprichter Mr. Isje Kroon is een geboren kermisreiziger en begon met het maken van attracties nadat hij zelf zijn eerste ”Tropical Trip” heeft gebouwd. Tijdens het exploiteren van de ”Tropical Trip” werd de vraag naar een dergelijke attractie steeds groter bij andere kermisreizigers. Vanaf dit moment is KMG opericht. 

  Vandaag de dag wordt het familie bedrijf trots gerund door Mr. Kroon’s oudste zoon en de jongste zoon is verantwoordelijk voor de onderhoudsafdeling. Er werken ongeveer 30 werknemers bij KMG, waaronder de volgende generatie van de  familie Kroon. Met dit geweldige team kunnen wij het mogelijk maken om elk jaar 13 tot 14 attracties te leveren.

  Elk jaar ontwikkeld ons gespecialiseerde engineering team nieuwe type attracties, voor zowel kermis als attractieparken. De samenwerking tussen vader, zoon en KMG-team staat garant voor de ontwikkeling van innovatieve producten met een hoge kwaliteit die eenvoudig in gebruik en makkelijk te transporteren zijn. Uiteraard voldoen al deze attracties aan de hoge KMG kwaliteit standaard.

  Bent u op zoek naar een product en/of attractie die voldoet aan uw eisen en wensen?

  Neem dan contact op met ons verkoopteam en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden of maak een afspraak om van dichtbij te zien hoe een KMG attractie tot stand komt.

   

  KMG Europe

  Parallelweg 35

  7161 AE Neede

  0545-294545

  sale@kmgrides.com

 • Pupil van de week, Sam Wormgoor

  Bij de familie Wormgoor was het één beestenboel.

  De boerderijdieren vlogen door de kamer. En al rollebollend over de bank vertelde “Mickey Mouse” samen met zijn kleine broertje “Spiderman” allerlei verhalen…

  Sam Wormgoor is een natuurtalentje met zijn 9 jaar.

  Waar hij de flexibiliteit van moeders in zijn genen heeft zitten, komt de snelheid van vaders kant.

  Hij is zelfs 2-benig. Want hooghouden kan hij al 42x met links en rechts.

  Sam’s droom is om volgend jaar in de JO 10-1 te mogen voetballen. Uitgroeit als profvoetballer bij

  FC Twente. Waar hij van zijn eerste loon een Porsche 911 koopt. En daarna zijn jaren als voetballer slijt bij AJAX. Hij woont dan allang niet meer thuis, want zijn toekomstige vriendin kan ook best de was doen, toch?

  Een dagje met zijn grote voorbeeld Dušan Tadić start met een Big-Mac ontbijt door de Mac-drive in de Volvo V70 van pappa. Waarna Sam zijn kunsten toont op de Needse velden aan Ajax-aanvoerder. Doorrijdend naar het huis van Tadić in Amsterdam, of daar ergens in de buurt van een broodjeszaak, eten ze een broodje met jam, kaas en komkommer. En dan mag Sam mee naar de wedstrijd AJAX – PSV. Waar hij vanaf de Viptribune, zijn cluppie kan aanmoedigen. Wat eigenlijk niet nodig is, want ze winnen uiteindelijk met 17-4… Nog even wat drinken in de kantine en dan terug naar het huis van zijn idool. Waar ze samen “Lachen om homevideo’s” kijken, totdat pappa Sam komt ophalen en samen weer terugrijden naar de Achterhoek. En Sam de hele weg droomt van deze fantastische dag…

  Binnenkort mag Sam alle achtbanen uitproberen in Disneyland Paris. Al staat een bezoek aan Paris Saint Gemain toch wel boven aan zijn verlanglijstje.

  Maar eerst mag Sam zijn beste aftrap ooit laten zien tijdens de wedstrijd van aankomende zondag: SP. Neede – VV Reunie.