• Komende zondag, 10 februari 2019, staat de 12e competitie wedstrijd op de KNVB agenda.

  Seizoen 2018 ?? 2019 is nu, ten tijde van schrijven 11 wedstrijden onderweg, we staan we op de 1e plek in onze klasse 5B en mogen we komende zondag vol aan de bak tegen een van de concurrenten voor het kampioenschap, het vlaggenschip van VV Diepenheim. . Vorige week werd er dik verdiend met 5-1 gewonnen van EGVV, al vond onze Pupil van de week, Niels Jonkman, dat 6-1 de juiste uitslag was.

   

  Afgelopen maand zijn we op sfeervolle wijze het jubileum jaar gestart met een Nieuwjaars Gala feest in ons clubgebouw. De aftrap van een jubileum jaar met, zoals we het nu kunnen zien, een overvolle agenda, met de piek in en rond het paas weekend. Met op donderdag 18-04-2019 de officiële receptie, op vrijdag 19-04-2019 de grote feestavond voor leden, sponsoren, buurt en overig genodigden. Op zaterdag 20-04 en zondag 21-04 twee spectaculaire dagen voor onze gehele jeugd ?? en senioren afdelingen om dan 2e paasdag van de welverdiende rustdag te mogen genieten.

   

  Omdat het jubileum weekend in de maand april valt, hebben we de sponsor avond naar voren gehaald. Deze staat nu vast op dinsdag 26-03-2019 met als een van de gast sprekers Johan Derksen. Het zal weer een waar spektakel worden deze avond, waarover later deze maand meer.

   

  Daarnaast is de Grote Jubileum Loterij gestart. Loten zijn alle dagen bij de voorverkoop adressen AH Neede en RONA te koop. Op ons sportpark gaan we speciale verkoop dagen organiseren en men kan via het mail adres ; sponsorcommissie@sportclubneede.nl ook loten bestellen, welke dan persoonlijk afgegeven zullen worden. De gehele opbrengst komt ten goede aan de activiteiten voor jong en oud in ons jubileum jaar, dus steun onze club en al onze leden en vrijwilligers om er een super mooi jubileum jaar van te maken.

   

  Een speciaal welkom komende zondag is er natuurlijk voor onze sponsor van de week, Café de Ruif, de balsponsor van deze wedstrijd ; Thebo Horeca BV en natuurlijk niet te vergeten onze pupil van de week Lars Klein Zessink die speelt in de JO11-01.  Veel plezier zondag Lars.

  Komende zondag thuis tegen VV Diepenheim. Zij zijn dit seizoen begonnen met 6 senioren heren teams, 1 dames team en 11 jeugdteams. Voor ons niet echt meer een onbekende tegenstander, de uitwedstrijd werd nipt met 2-1 gewonnen door onze boys. De afgelopen wedstrijden waren vaak wedstrijden met meerdere gezichten. Maar ik moet zeggen de laatste twee oefenpotjes lieten mooie dingen zien. Uit bij FC Eibergen werd er dik verdiend met 2-1 gewonnen en thuis tegen MEC werd er ook terecht met 6-1 gewonnen.

  Voetballend vaak de betere, kansen in overvloed, maar toch ook nog net teveel kansen weggeven. Het staat op momenten erg goed moet ik zeggen, maar we zullen echt scherper moeten zijn voor de goal, om de wedstrijd veel eerder naar onze eigen hand te zetten.

   

  Voor de spelers en het kader, William, Reinoud en Bas de taak om hen hier geen enkele seconde het gevoel te geven dat er ook maar iets te halen valt op ons sportpark deze zondagmiddag.

   

  Wat staat ons te wachten komende zondagmiddag, we zullen het zien maar willen u natuurlijk erg graag uitnodigen om deze middag ons vlaggenschip aan te moedigen.

  Tot zondag op ons Sportpark

 • Pupil van de week

  Lars is 10 jaar en speelt centraal op het middenveld bij de JO11-01. Zijn trainers zijn Erik Kuiper, Pascal Vaanholt en vader Martijn Klein Zessink (zowel leider als af en toe trainer). Het zijn leuke en goede trainers en leider.

  Lars gaat naar de Kardinaal Alferinkschool en zit in groep 7. Hij vindt gym het leukste vak.

  Zijn favoriete clubs zijn AFC Ajax en FC Barcelona. Favoriete spelers Dusan Tadic (Ajax) en Lionel Messi (Barcelona).

   

  Lars kijkt op tv graag naar peptalk en F1 Café en later wil hij sportjournalist worden. Het liefst eet Lars babi ketjap of tortelinis. Hij lust absoluut geen spruitjes, tomaat of aardbeien.

  Sp.Neede vindt Lars een leuke club. Zijn favoriete spelers bij Sportclub Neede zijn Jesse en Wessel Meeringa en Tim Vos.

   

  Lars, wij wensen je veel plezier als pupil van de week!