• Al weer een aantal weken onderweg, maar nog niet zoveel wedstrijden gespeeld. Door carnaval en de voorjaarsvakantie hebben veel teams een aantal weken pauze gehad, maar is er ook nog wel gevoetbalt. iedereen is weer lekker onderweg in zijn of haar competitie, en strijden elk weekend weer voor de volle buit. Geluiden zingen al in ons clubgebouw rond van teams die al weken lang ongeslagen zijn (maar er dus niet bij vertellen al weken ook niet gevoetbalt te hebben).

  In 1 van de vorige uitgaven kon je lezen dat we als club druk bezig zijn met ons nieuwe vrijwilligersplan. We kunnen nu zeggen dat deze steeds meer vorm begint te krijgen, en we richting een afrondende fase hierin gaan. in een kleine groep zijn de plannen uitgewerkt die binnenkort gepresenteerd gaan worden aan de leden, om daarna tot een definitief plan te komen. deze ledensessie staat gepland voor maandag 27 maart as. noteer deze datum alvast in uw agenda en komt allen om mee te denken, zodat we tot een gezamelijk breed gedragen clubplan komen, waar we met zijn allen vele jaren plezier van zullen hebben. 

  Ook wil ik graag melden dat we momenteel druk bezig zijn om de plannen uit te werken mbt verduurzamen van ons clubgebouw / sportpark. Denk dan aan oa led verlichting voor velden en clubgebouw. Ons clubgebouw is al zo goed al compleet verled, de rest hopen we binnen afzienbare tijd ook te hebben bewerkstelligd. Hierin zitten we in een afrondende fase mbt financiering en daarna uitwerking ervan. 

  Ook zullen jullie eerdaags gaan merken dat er op verschillende plekken camara's komen te hangen. Camera bevieliging die helaas nodig is, en hopenlijk kunnen voorkomen dat er meer schade gemaakt wordt aan ons sportpark. En indien dat toch het geval is we de daders kunnen opsporen dmv deze beelden.

  Over tot de wedstrijd van vandaag, thuis tegen Victoria '28 uit Enschede. De uitwedstrijd is mij aangegeven niet teveel te benoemen, daar dit 1 van de weinige wedstrijden is geweest waarin ons 1e elftal niets te vertellen had. Het positieve hiervan is dat het wat dat betreft vandaag alleen maar beter kan gaan. En gelukkig gaat het de laatste tijd ook beter met ons vlaggeschip. Helaas werd afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit in de blessuretijd gelijk gespeeld, na met 3-0 voor te hebben gestaan.

  Maar de wedstrijd daarvoor betekende wel de eerste punten en gelijk een 3 punter tegen Twenthe Goor. Hopenlijk kunnen we deze positieve lijn doorzetten en zo nog meer punten sprokkelen. En wie weet wat er dan nog mogelijk is. Aan de inzet van alle spelers en kader ligt het zeer zeker niet, ze gaan er elke keer weer vol voor, en zien dit gelukkig beloont worden. Veel succes en houdt de punten in Neede.

  Vanaf deze plek willen we al wel vast onze balsponsor OVM Verzekeringen en onze wedstrijd sponsor Schildersbedrijf Kettering hartelijk danken voor hun bijdrage ook dit seizoen weer. Ook een warm welkom aan onze pupil van de week Defon Lubbers

  Voor nu wensen wij een iedereen veel succes met hun competitie wedstrijden en hopen we in ieder geval op een mooi resultaat deze middag wat ons 1e elftal betreft.

 • Pupil van de week:    Defon Lubbers

   

  Zo’n 200 meter voor het bordje “Welkom in Noordijk” mocht ik Defon Lubbers interviewen in de prachtige villa “Koldeweje.”

  Door zijn beste vriend, Ruben, is Defon bij Sp. Neede gaan voetballen. Want dat balletje trappen op het schoolplein gaf toch wel een kick.

  Wil hij later technisch ingenieur worden, net als z’n vader, toch blijft het kriebelen om Virgil van Dijk op te volgen als verdediger. Met die laatste zou Defon graag samen op het Needse groene gras een ochtend trainen. (Zolang er maar niet te veel rondjes als warming-up gelopen moet worden, want dat vindt hij zo jammer van de tijd! Het liefst speelt hij ook met zijn team JO11-3 de gehele trainingstijd partijtjes.) Om bij te komen van al dat geoefende gaan ze samen naar de bioscoop. Zolang de film maar niet in 3D is, want dan heeft hij niks aan de popcorn en chocola die hij tijdens Avatar, The Way Of Water, eet.

  Na de film rijden ze naar Eibergen in een Audi TT om Grand Plaza onveilig te maken. De dag eindigt dan thuis tijdens een spelletje Fifa.

  Met zijn team is Defon dit seizoen al periodekampioen geworden. Ze doen het dus hartstikke goed! En belofte maakt schuld. Waardoor trainer Eric het hele team heeft meegenomen naar de Mac Donalds om de overwinning te vieren. Wellicht behalen ze nog een periodetitel. Dan weet Defon een mooi cadeau voor elke speler: een goud(kleurige)en bal met in ieder geval een handtekening van Virgil van Dijk.

  Defon is een jongen die ook een prachtig initiatief steunt. Hij laat zijn haar groeien voor KiKa. Jaarlijks wordt een groot aantal kinderen geconfronteerd met een vorm van kanker. Deze jonge patiëntjes verliezen hun haar als gevolg van chemotherapie. Door haar-donatie (bij Haarwensen, of de Haar-stichting) kan het leven voor deze kinderen er weer een stuk kleurijker uitzien. Een geweldig doel van deze jonge kanjer!!

   

  Met jou hulp redden we kinderlevens!!

  https://secure.kika.nl/doneer

  Doneer nu direct - Stichting Kinderen Kankervrij (kika.nl)

  A.s. zondag trapt deze 10 jarige af voor de wedstrijd Sp. Neede 1 – Victoria’28.

  Een heerlijk, sportieve middag gewenst Defon!!

 • Sponsor van de weekSchilderbedrijf M.Kettering

  Als jonge jongen ging hij al mee met zijn vader die ook schilder was, maar toch koos Martijn na zijn middelbare schoolopleiding niet voor de schildersvakschool, maar voor de opleiding tot binnenhuisarchitect. Daar ontwikkelde hij ideeën, creativiteit en klantgerichtheid. Later werkte hij op kantoor bij een schildersbedrijf, waar hij de zakelijke kant van het schildersbedrijf leerde kennen. Maar een pure kantoorbaan beviel slecht. Uiteindelijk koos hij voor zijn eigen onderneming. De enige kennis die toen nog ontbrak was ‘ondernemer zijn’.

  “Mijn schildersbedrijf is een uit de hand gelopen hobby”

  De start van het eigen bedrijf ligt inmiddels bijna 14 jaar terug (1 mei 2009) en sinds die tijd is er veel gebeurd en veranderd. “Mijn schildersbedrijf is een uit de hand gelopen hobby,” begint Martijn, “ik heb heel veel uren gemaakt in de op- en doorstart van mijn bedrijf. Als beginnend bedrijf moest ik me onderscheiden, zeker omdat er in Neede al heel veel schilders actief waren. Er kwamen nieuwe technieken opzetten die me erg interesseerden en door mijn nek uit te steken, hebben we een goede naamsbekendheid opgebouwd en zijn we als bedrijf in de breedte gegroeid. We doen naast schilderwerk voor binnen en buiten ook behang (veel glasweefsel) en vloercoatings en we leveren isolatieglas. Daarnaast zijn we specialist in het spuiten van lakken en muurverven (op locatie) een groot onderdeel binnen ons bedrijf. In het begin werkte ik zelf nog mee, maar inmiddels heb ik dit teruggebracht tot hooguit een paar keer per maand. Zo hou ik voldoende tijd over voor de aansturing van het bedrijf met 12 vakmannen of zoals mijn collega’s het noemen P&R, praten en rondrijden.

  Nieuwe locatie

  Het bedrijf aan huis groeide, maar tegelijkertijd belemmerde de locatie ook de groei. En dus keek hij uit naar een nieuw onderkomen. Vanaf 1 januari 2018  zijn we de eerste bewoners van het nieuwe bedrijfsterrein de Russchemors. We hebben er een modern, ruim en efficiënt ingericht pand dat bovendien op een zeer zichtbare locatie staat. Het pand staat nu nog stand-alone, maar het zal niet lang meer duren voordat het nieuwe industrieterrein volgebouwd is.

  Voor meer informatie:

  Schildersbedrijf Martijn Kettering

  Oude Eibergseweg 11

  7161 RN Neede

  0545-292380 - 06-30636175

  www.schildersbedrijfkettering.nl

  www.facebook.com/meesterschilder