• Vandalisme.

  Het komt in alle soorten en maten voor en op de meest diverse plekken.

  Nu ook voor de zoveelste keer op ons sportpark ’t Haantje.

   

  Nadat er vorige week al enkele deuren op ons sportpark met oorlogskreten en geslachtsdelen beklad waren, zijn er gisteren weer enkele kleine kinderen, ongeacht hun leeftijd, “bezig” geweest op on sportpark.

  Deze vandalen wilden hun schilderkunsten botvieren op de nieuwe meubels en de ramen, met bijbehorende schunnige en zeker niet gepaste teksten.

  Als er moeders hun kleurspoeling kwijt zijn!! Dit is in ieder geval hier gebruikt door de vandalen en besmeurd op onze eigendommen.

  Duurbetaalde spullen worden vernield en waarom????

  Op korte termijn zullen wij ervoor zorgen dat eenieder op beeld komt op ons Sportpark en wij dan ook gelijk de “dader” kunnen aanspreken op dit wangedrag.

  Wij zullen op verschillende plekken camera’s gaan ophangen voor toezicht en controle.

   

  Maar neemt niet weg dat we hopen dat dit soort wangedrag natuurlijk niet meer zal voorkomen.

  Onze vervolgactie kan namelijk zijn dat wij als bestuur besluiten het sportpark overdag hermetisch af te sluiten voor iedereen dus ook voor alle goedwillende kinderen.

  Te handhaven en controleren op aanwezigheid en dan te verwijderen.

   

  Natuurlijk hopen wij met ons allen dat het zover niet hoeft te komen en hopen we dat degene die gisteren deze zo onnodige vernielingen heeft begaan, zich meldt of dat men ons aangeeft wie het is geweest.

  Voor nu zal de politie nog niet ingeschakeld worden, maar zal dit zeker een vervolgstap kunnen zijn.

   

  Bestuur van Sportclub Neede