• Vacature

Binnen onze club zijn we op zoek naar een teammanager en assistent scheidsrechter voor ons 2e elftal.

De teammanager verricht onder meer de volgende werkzaamheden:

• Organiseert de randzaken rond de wedstrijden, zoals invullen digitale wedstrijdformulier, het regelen van het vervoer, aanspreekpunt voor de tegenstander enz. enz…
    • Draagt bij aan het organiseren van activiteiten naast trainingen en wedstrijden.
    • Begeleidt, via de juiste kanalen, de wensen en vragen vanuit de staf en spelers.
    • Ondersteunt de staf en spelers bij voorkomende praktische zaken.
    • Kortom, je moet iemand zijn die organiseren en coὄrdineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de staf en spelers van het 2e elftal van Sp. Neede.

De assistent-scheidrechter verricht onder meer de volgende werkzaamheden:

Assisteert de scheidrechter tijdens de wedstrijd de scheidrechter volgens de KNVB normen.

Rond wedstrijden algemene begeleiding van het elftal i.s.m. de teammanager.

Proactief, gemotiveerd & flexibel.

Intersse? Neem dan contact op met ons, via de mail. info@sportclubneede.nl.