• Dames/vrouwen/meidenvoetbal.

    Op deze regenachtige morgen, maar weer eens door de olde deuze gespit, met als thema Dames/Vrouwen/Meidenvoetbal. Sinds 1985 beschikt Sp. Neede over een damesvoetbal tak binnen de vereniging. Dat is toch al weer mooi 36 jaar. Na jarenlang wel damesvoetbal gehad te hebben en wat zwervende meiden tussen de jongens, kwam er in 2009 voor het eerst een compleet meisjes team aan de start van de competitie, Meisjes E1.

    Het meisjes voetbal is de laatste jaren flink gegroeid. Momenteel hebben we 3 teams in de jeugd, 1 in de senioren en een 25+ team. Komend seizoen schuiven de jeugdteams door en krijgen we weer twee senioren teams. Wil jij graag kennis maken met het mooie spelletje dat voetbal heet

    In alle leeftijdscategorieën kunnen we nog wel versterking gebruiken, Daarom organiseren de Dames ook een VROUWENVOETBALDAG en wel a.s. zondag, 27 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur. Trek de (stoute) voetbalschoenen aan en kom alleen, of neem je vriendin(netje) of buurmeisje/vrouw mee en we laten je op een leuke manier kennis maken met het spelletje voetbal.

    Interesse? App dan je naam en leeftijd naar 06 – 27 15 18 57.