• De sponsor- en kledingcommissie presenteren: Robey!

De kogel is door de kerk: Het merk Robey zal het tenue fabriceren waar we de komende 6 jaar in gaan spelen. Zij zijn naast kledingfabricant van o.a. Sparta en Willem II, ook kledingfabricant van meer dan 100 amateurclubs in geheel Nederland. Leverancier van het shirt is de firma 100% Teamwear uit Apeldoorn. De sponsor – en kleding commissie zijn erg blij met deze samenwerking welke onze club een zeer professionele unieke uitstraling zal geven.

Leden kiezen het tenue

De leden van Sportclub Neede kiezen het tenue voor de komende drie seizoenen. Robey biedt ons de unieke kans om een eigen shirt samen te stellen welke we vanaf seizoen 2020 – 2021 gefaseerd zullen gaan dragen in de gehele club. Dit tenue zal de komende drie seizoenen het tenue voor de gehele vereniging zijn. Zo zijn we niet alleen als club onderscheidend maar ook met ons tenue.

Tot en met a.s. vrijdag 20:00 uur heeft elk lid* de gelegenheid om een stem uit te brengen op de voorgeselecteerde tenues:

*Bij het tellen van de stemmen zal naam en geboortedatum gecontroleerd worden op juistheid.

Kijk hieronder voor meer informatie over de keuzemogelijkheden:

• Tenue 1: Stippen
    Dit tenue bevat een verfijnd stip motief, een subtiele verwijzing naar de stippen in de vlag van Neede en het logo van Sportclub. Het is een gedetailleerd shirt met een accent naar boven verwerkt.

• Tenue 2: Strepen
    Dit shirt is voorzien van een zeer verfijnde grijze streep en maakt samen met de witte borst streep op het zwarte shirt een mooie strakke, retro combinatie.

• Tenue 3: Muur

Dit shirt is voorzien van een onbreekbaar steen motief. Onverzettelijk / bestendig zijn woorden die bij dit shirt passen.