• Start trainingen jeugd Sportclub Neede

Inmiddels zijn alle protocollen van zowel NOC-NSF en de gemeente ( als noodverordening ) ontvangen, bestudeerd en op Sportclub Neede leest verwerkt.

Dat betekent dat Sportclub Neede, voor zover mogelijk, de aftrap mag geven voor de trainingen van de jeugd elftallen.

Ouders, leden, trainers, kader en besturen zijn ingelicht over de te volgen protocollen op en rondom ons sportpark en voor, tijdens en na de trainingen.

As zaterdag, 02-05-2020 starten we met de allerjongsten, de mini pups om dan woensdag 06-05-2020 de trainingen voor de overige jeugdteams te hervatten.

VTZ en de jeugdcommissie zijn er de afgelopen dagen in geslaagd om een corona-proof trainingsschema samen te stellen. Alle lof voor hen.

Het sportpark is corona-proof ingericht en de materialen liggen klaar voor gebruik.

Zoals reeds gemeld, spelers komen in tenue op het sportpark, maximaal 10 minuten voor aanvang van de training.

Ouders zetten hun kind af voor de entree en gaan / mogen niet mee het sportpark op.

Voor het clubgebouw staan ontsmettingsdispensers klaar welke door vrijwilligers gebruikt worden voor ontsmetting van de handen van de kinderen.

De spelers gaan gelijk na de training naar huis, om contacten met andere spelers / teams te voorkomen en douchen zich ook thuis.

Aangezien kleedkamers en clubgebouw dicht zijn voor spelers en trainers.

Stem aub deze zogenaamde “Kiss and Ride “tijden goed met elkaar af zodat ook op de parkeerplaatsen geen opeenhoping van spelers, ouders en auto’s plaatsvind.

Wij hebben er zin in en we hopen dat we de komende weken met ons allen kunnen laten zien dat ook wij als Sportclub Neede de sterk aangepaste manier van trainen eigen kunnen maken.

hieronder ziet u de protocolen en trainingsschema....

Dank voor nu en tot snel weerziens op ons sportpark.

Voor nu, veel trainingsplezier en blijf gezond.

Namens het bestuur van Sportclub Neede