• Sportclub Neede zoekt jeugdvoorzitter!

Ben jij een enthousiaste en gedreven voetballiefhebber met een passie voor jeugdontwikkeling? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

• Sportclub Neede zoekt jeugdvoorzitter!

Wat houdt de functie in?
    Als jeugdvoorzitter van sportclub Neede ben je de spil van onze jeugdafdeling. Je hebt een sleutelrol in het beheren van de gehele jeugdafdeling en behartigt alle belangen van het jeugdvoetbal, zowel binnen als buiten onze vereniging. Dit alles doe je in samenwerking met alle andere leden van het jeugdbestuur.

Een aantal kerntaken:
    🤝 Coördineren van het jeugdkader en G-voetbal in samenwerking met VTZ.
    📞 Verbindende schakel tussen ouders en jeugdkader.
    🎯 Beleidsbepaling en cultuurbewaking in samenwerking met VTZ.
    🎉 Organiseren en bijwonen van nevenactiviteiten, waaronder jeugdtoernooien en andere leuke events.
    🌐 Coördineren van de Grote Club Actie.
    🤝 Aanspreekpunt voor alle commissies met raakvlakken met de jeugdafdeling, daarnaast neem je deel aan vergaderingen van het algemene bestuur.
    ⚖ Begeleiden van eventuele tuchtzaken.

Tijdsinvestering:
    Circa 2 tot 3 uur per week. Waarbij jouw inzet een cruciale rol speelt in het succes van onze jeugdafdeling.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dennis Groot Kormelink 06 - 137 25 318