• In de thuiswedstrijd tegen vv Twenthe werd dan eindelijk de eerste overwinning geboekt. Al vaker dit seizoen hebben de manschappen van Colin Stokkers er heel dicht bij gezeten en eigenlijk is er zelden tot nooit iets aan te merken op de werklust. Gisterenmiddag werd dit dan ook eindelijk eens beloond met de drie punten.
   
  Twenthe had vooral in de eerste helft het betere veldspel. Ze waren, zo als dat tegenwoordig zo mooi heet, iets comfortabeler aan de bal. Zonder daarbij overigens tot heel veel mogelijkheden te komen. In de zesde minuut resulteerde een vrije trap van de zijkant echter wel meteen in een tegentreffer, de bal schampte het hoofd van Bart Heijdemann en verdween achter keeper Kas Dieperink. Het enige voordel van het verloop van het seizoen tot nu toe is wel dat de heren wel weten hoe men met tegenslag moet omgaan, dus in de verbetenheid van de thuisploeg veranderde niets door de achterstand.
   
  De zwarthemden bleven hard knokken voor een resultaat en werd vooral via de omschakeling zo nu en dan gevaarlijk. Net voor rust resulteerde dit in een vrije trap die feilloos werd binnengetrapt door Tom Leferink (zie video).
   
  In de tweede helft bleef het rommelig, maar stond de organisatie bij Neede redelijk en bleef het vanuit de omschakeling voorzichtig mogelijkheden krijgen. Twenthe schoot aan de andere kant nog op de deklat en Kas moest zich nog een keer strekken om een goal te voorkomen.
   
  In de laatste fase ging Neede 1-op-1 spelen achterin en probeerde een overwinning te forceren. Voor het eerst dit seizoen viel het balletje ook nog eens de goede kant op. Tobias Klein Bruinink kwam door en wist de bal bekeken langs de keeper te schuiven in de linker beneden hoek. Eindelijk de eerste overwinning dus!
   
  Nu met een goed gevoel CarnavalNeede in en dan op naar Hoeve Vooruit. 🖤🤍🖤
   
   
  ⚽ 05' 0-1
  ⚽ 41' 1-1 Tom Leferink
  ⚽ 87' 2-1 Tobias Klein Bruinink
   
  Opstelling Sportclub Neede:
  Kas Dieperink, Tim Kurz (75' Niek Wantia), Bart Heijdemann (85' Len van Lies), Stijn Markerink, Pelle Smit, Cas Alberts (59' Niek ten Hoopen), Joppe Smit (c), Duuk Reinders, Tom Leferink (75' Joost Koeslag), Tobias Klein Bruinink, Wessel Meeringa.
   
  Pupil van de week: Stijn Timmermans