• Training professional women's football team of Sport Lisboa e Benfica.

Gisteren, maandag 30-08-2021, is Sportclub Neede gastheer geweest van het dames team van Benfica.

Dit team speelt vanavond, dinsdag 31-08-2021 in de Grolsch Veste tegen FC Twente dames in de 2e ronde van de EUFA Women’s Champions Leaque.

Benfica heeft ruim twee uur getraind op ons mooie 2e veld op sportpark ’t Haantje.

Een mooie grasmat met max 2,5 cm graslengte was een must en dat konden wij natuurlijk faciliteren, met medewerking van Ter Braack uit Rietmolen.

Dat wij dit niet eerder gemeld hebben, was een must, om er voor Benfica,  toch een besloten training van te maken.

Enige toeschouwers waren dan ook onze maandagmorgen ploeg en de kinderen van Het Assink.

Zowel Benfica als Sportclub Neede waren tevreden over de training en wij wensen Benfica natuurlijk veel succes vanavond.

Maar gaan er van uit dat ze met lege handen weer huiswaarts keren.

Bestuur Sportclub Neede