• Sportclub Neede 4x4 voetbaltoernooi

Aanstaande zaterdag 11 juni is het zover.
    Alweer voor de 4de keer organiseert Sportclub Neede dan het 4x4 RegioBank voetbaltoernooi.
    Het toernooi voor de jongste Messi’s en Lieke’s herbergt dit jaar maar liefst 25 verschillende verenigingen met wel 60 teams.
    Sportclub Neede zal ook met 6 eigen teams aan voetbaltalent gaan deelnemen
    Het toernooi zal in 2 verschillende leeftijdsgroepen worden gespeeld van O6 en O7.
    Wil je de voetbalkunsten van deze groepen bewonderen dan kan dit s’ochtends tussen 9:30 uur en 12:00 uur.
    Ook voor broertjes en zusjes die niet voetballen zijn er door hoofdsponsor RegioBank/Wormgoor en sportkledingmerk Puma diverse randactiviteiten gepland waaronder een geldvangspel en een techniek parcours.
    Als extra mogen we een nog een speciale zeer fotogenieke gast op ons sportpark verwelkomen. Wie dit is kunnen we nog niet verklappen.
    Uiteraard zijn ook alle Sportclub Neede (jeugd)leden en andere geïnteresseerden bij dit voetbalfeest van harte welkom.

Wanneer: Zaterdag 11 juni
    Hoe laat: 9:00 uur tot 12:30 uur
    Waar: Sportpark ‘t Haantje, Neede

We verheugen ons op je komst.

Regiobank 4x4 Toernooicommissie

• De volledige Sp. Neede JO7 groep inclusief begeleiding.