• Kom in actie voor Sportclub Neede en ons sportpark!

in de breedste zin van het woord.

Sportclub Neede doet mee aan de actie Rabo Club Support 2021

Ons bestedingsdoel Wij willen met dit geld een aantoonbare bijdrage leveren aan het vergroten van de vitaliteit en toekomstbestendigheid van de vereniging en/of het verkleinen van gezondheidsachterstanden van inwoners van Berkelland.

Van kinderspeeltoestellen tot een rookvrij park. Van 100% rolstoeltoegankelijk tot nieuwe bestrating rondom ons clubgebouw en bij de oprit. Van zonnepanelen tot ledverlichting op ons hele park. Van 24/7 toegankelijkheid voor alle doelgroepen uit ons dorp tot specifieke projecten van stichtingen. Bestedingsdoeleinden in overvloed, dus elke stem is noodzakelijk.

Leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen van 4 tot en met 24 oktober 2021 stemmen op stichtingen en verenigingen die zij een warm hart toedragen - via de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. U krijgt drie stemmen en mag aan drie deelnemende verenigingen/stichtingen elk één stem geven. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs en selecteer drie favorieten.

Uw stem is voor onze vereniging dus echt geld waard!

Geef dus aub in ieder geval een stem aan Sportclub Neede en aan een vereniging die u ook een warm hart toe draagt. Kent u mensen die lid zijn van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek?

Het zou fantastisch zijn als naast u, uw familie, vrienden en kennissen stemmen uitbrengen op onze mooie vereniging Sportclub Neede

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Bestuur van Sportclub Neede