• Neede heeft op zondagmiddag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Rood Zwart. De, voornamelijk in het wit gestoken, brigade van Van der Luyt en Te Velthuis kwam knap terug van een 2-0 achterstand, maar wist niet te voldoen aan de vooraf geformuleerde doelstelling: "WINST". Eindstand: 2-2.

  VV Rood Zwart - Sportclub Neede 2-2 (1-0)
  28' 1-0 Linderman
  51' 2-0 De Graaf
  60' 2-1 Warnar
  68' 2-2 Markerink

  Geel: Koeslag (Sportclub Neede) en De Graaf, Ottenschot (VV Rood Zwart)

  Opstelling Sportclub Neede: 01. K. Dieperink, 03. Kolkman, 04. Heijdemann, 05. J. Dieperink (69' 17. Koeslag), 06. Markerink, 07. P.Smit (33' 02. Huisman), 08. J. Meeringa (C), 09. W. Meeringa (72’ 20. Reesink), 11. Warnar, 13. Vrielink, 14. Klein Bruinink.

  Rood Zwart en Neede maakten er bepaald geen spektakel van in de beginfase. Eigenlijk gebeurde er tot de 28e minuut niets noemenswaardigs. Vlak voor het half uur kapte Visschedijk zich echter goed vrij en bracht de bal voor het doel, Linderman schoot het leer vervolgens hard en hoog tegen de touwen. De 1-0 bleek ook de ruststand.

  De thuisploeg begon na de pauze prima aan de tweede helft. In de 53e minuut werd de voorsprong zelfs verdubbeld. De Graaf rondde een afvallende bal uit de zestien prima af: 2-0. Zes minuten later kwam Neede echter weer terug in het duel via Warnar, die een onachtzaamheid bij de zwart-roden afstrafte. De bezoekers kregen hierdoor weer vertrouwen in een goed resultaat en dat bleek ook terecht. In de 68e minuut probeerde Markerink het een keer van afstand, de Deldense doelman schatte het schot volledig verkeerd in en de bal dwarrelde in de goal: 2-2.

  In de laatste twintig minuten golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen kansen op de overwinning, maar toen de stofwolken waren opgetrokken stond de 2-2 nog steeds op het bord.

  De eerste driepunter van het seizoen laat dus voor Sportclub nog even op zich wachten. Komende zondag is er een nieuwe kans, thuis tegen Diepenheim die het seizoen goed gestart zijn met 6 uit 3.