• Prijswinnaars verkoop loten Grote Club Actie 2020

11 mrt 2021
  • Prijswinnaars verkoop loten Grote ClubActie 2020.

Als afsluiting van de Grote Clubactie 2020 willen graag de prijswinnaars onder de jeugdleden bekend maken met de verkoop van GCA loten. Ook dit jaar is door veel inspanning van de jeugd er weer een mooi bedrag ingezameld voor de vereniging. Ondanks de diverse Covid-beperkingen zijn er in totaal 1.260 loten verkocht. Ongeveer de helft ingeschreven in het verkoopboekje en de rest via de online verkoopmethode met de QR-code. In januari heeft SP Neede de check ontvangen met een netto-opbrengst van € 2.940, =. Deze opbrengst wordt ook dit jaar weer voor een groot deel ingezet voor jeugd-activiteiten en -voorzieningen (voor zover dit mogelijk is door de covid-beperkingen).

De prijswinnaars bij de jeugdleden met de meeste verkochte loten zijn:

1ste         Lenny ter Braak                             JO9-1                    68 loten       Sportcheque van € 75, =

2de          Risto Rutgerink                             JO9-2                    67 loten       Sportcheque van € 50, =

3de          Simon Waijerdink                         JO13-1                  40 loten       Sportcheque van € 35, =

4de          Xem Bredeveld                              JO8-1                    37 loten       Sportcheque van € 25, =

5de          Tijn Messersmid                            JO9-3                    30 loten       Sportcheque van € 17,50

6de          Luca Groot Kormelink                  JO11-1                  29 loten       Sportcheque van € 15, =

7de          Wesley ter Meer                            JO12-1                  27 loten       Sportcheque van € 12,50

8ste         Beau Nieuwenhuis                        JO7-2                    25 loten       Sportcheque van € 10, =

Winnaar teams O19-O12                            JO12-1               91 loten       Waarde cheque voor bijdrage in                                                                                  een teamuitje.

Winnaar teams O11-O7                              JO9-1               141 loten       Waarde cheque voor bijdrage in                                                                             een teamuitje.

De prijzen worden binnenkort uitgedeeld aan de jeugdleden en kunnen worden verzilverd bij of webshop 100% NL of bij Ter Avest Sport.

Er wordt aan 18 jeugdleden, die 20 of meer loten hebben verkocht, nog een waardebon uitgedeeld voor een gratis entreekaart voor pretpark Bobbejaanland*, DippieDoe, Ballorig, Jump XL of een 2de artikel gratis bij webshop Masita. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbieding bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Deze cheque zullen de jeugdleden nog thuis ontvangen.  (*in combinatie met 1 vol betalende persoon, door de covid beperkingen zullen er aangepaste actievoorwaarden worden gehanteerd)

Daarnaast heeft Sportclub Neede nog een mooie extra surprise voor elke verkoper van 25 loten en meer (8 leden), 20-24 loten (10 leden), 15-19 loten (14 leden), 10-14 loten (12 leden) en 5-9 loten (31 leden). Deze surprise wordt ook binnenkort aan de speler/speelster uitgedeeld.

De trekking van de loten voor de Grote Club Actie 2020 was op 9 december 2020. De uitslag van de prijzen zijn te zien op www.clubactie.nl/lotchecker of kijk hieronder. Kijk voor het lotnummer op uw bankafschrift bij het incasseren van de loten.

Namens Sportclub Neede willen wij iedereen nogmaals bedanken die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd in dit mooie club resultaat.