• O13-1 op trainingsstage in Duindorp.

  Na een eerste fanatieke eerste trainingsweek besloot de technische staf van de O13-1 een oefenwedstrijd in te plannen op zo’n 200 kilometer van huis in de mondaine badplaats Scheveningen om te oefenen tegen volksclub Duindorp SV.

  Al vroeg in de ochtend (7:15uur) werd er vertrokken na een eerste stop bij shirtsponsor Stroet die voor heerlijke broodjes voor het ontbijt onderweg zorgde werd de reis richting Den Haag ingezet.

  Na een korte wandeling en een teambespreking op het strand van Kijkduin vervolgenden we de reis naar Duindorp (vooral bekend van de eindjaarsvuren en helaas zoals later bleek niet van het voetbal).

  Na een goede warming-up werd in een sportieve wedstrijd de thuisclub simpel met 0-13 terzijde geschoven. Hoewel de score doet vermoeden dat hiermee de trainers tevreden waren bleek het tegendeel waar en moest er enige tijd later op het Scheveningse strand nog even flink gewerkt worden middels een rupsband estafette en een dribbel sessie van strandpaal naar strandpaal.

  Tot kwade gezichten heeft dit niet geleid maar mooie beelden en blije gezichten leverde het wel op.

  Moe maar zeker voldaan werd rond 16:30 uur de terugreis aanvaard.

  Bij thuiskomst rond 19:00 uur werd er bij  Café Vally’s met een heerlijke BBQ afgesloten waarbij de ouders de mooie verhalen te horen kregen van de belevenissen eerder op deze bijzondere dag.

  Nadat ook de ouders de nodige drankjes hadden gehad was het tijd om de dag af te sluiten.

  Bakkerij Stroet, Vally’s en kader van de O13-1 bedankt voor een onvergetelijke ervaring en herinnering.