• Aan alle leden, trainers, kaderleden, ouders en eenieder die Sportclub Neede een warm hart toedraagt. 
    
  Hierbij wil ik jullie allen laten weten dat ik na vele jaren als Jeugdvoorzitter actief te zijn geweest ga stoppen aan het einde van dit seizoen in deze functie. Al deze jaren heb ik dit met veel passie en plezier gedaan, en nu vind ik het tijd om het stokje over te dragen aan iemand anders. Wil niet zeggen dat ik weg ben binnen sportclub. Ik zal op een andere manier actief blijven als vrijwilliger. Onder andere zal ik binnen de Jeugdcommissie actief blijven, in welke rol dat precies zal zijn moet nog nader bepaald worden. 
    
  Dit betekent natuurlijk dat er vanaf komend seizoen een vacature is voor de functie van Jeugdvoorzitter. Die zien wij als club natuurlijk graag zo snel mogelijk ingevuld worden. Mochten er personen zijn die zich hiertoe aangetrokken voelen, schroom dan niet om mij te benaderen om het gesprek hierover aan te gaan. Ik wil de taken blijven waarnemen tot er een opvolger gevonden is, en als deze er is ook goed begeleiden tijdens de beginperiode.
   
   
  Als Jeugdvoorzitter heb ik veel dingen meegemaakt en ook erg veel geleerd. Denk aan kleine zaken zoals vergaderingen leiden en sturing geven aan de jeugdafdeling. Daarnaast grotere zaken waarin we o.a. een nieuwe missie en visie bepaald hebben en het vrijwilligersbeleid waarmee we een nieuwe start gemaakt hebben. Plannen en projecten die soms snel te realiseren zijn, maar ook af en toe een lang traject hebben. Denk hierbij aan het verduurzamen van het sportpark, waarin we nu het eerste gedeelte gerealiseerd hebben d.m.v. ledverlichting langs de velden. Als onderdeel van het bestuur heb ik hier actief over meegedacht en ik ben er trots op dat dit soort projecten gerealiseerd kunnen worden door inzet van ons allen.
   
   
  Voor nu wil ik jullie allen alvast bedanken voor al het vertrouwen dat ik in de jaren van jullie heb mogen krijgen. 
   
   
  Al dit bovenstaande maakt mij oprecht trots om Jeugdvoorzitter te mogen zijn van Sportclub Neede.
   
  Met vriendelijke groet,
  Dennis Groot Kormelink