• Tijdens een goed bezochte nieuwjaars receptie wenste Marc namens het bestuur iedereen een goed 2020.

Hij keek terug op 2019 met de hoogtepunten het 100 jarige jubileum en het kampioenschap van het eerste elftal en diverse andere elftallen. Ook keek hij al vast naar 2020 dat er veel staat gebeuren binnen de vereniging o.a. het verplicht iets doen voor de ouders van onze jeugdleden.

Marc kon de zaal mededelen dat onze hoofdsponsor Elite B.V. het sponsorcontract met 3 jaar heeft verlengd, dus de naam Joppie Saus zal de komende drie jaar weer op de borst van het eerste prijken. Onder een luidapplaus van de aanwezigen heeft directeur Robert Niemeijer het contract getekend.

Ook had Marc voor alle vrijwilligers een mooi cadeautje hij bood Mariska Trotsenburg de eerste vrijwilligers kalender aan. Hoofdtrainer William Krabbenborg blikte terug wat er gebeurd is in 2019 met natuurlijk het kampioenschap. Hij vond erg jammer dat hij onze mooie vereniging gaat verlaten.

Marc bracht namens het bestuur een toost uit en wenste iedereen een sportief en gezond 2020.