• Nieuwe trainers.

  De VTZ (Voetbal Technische Zaken) is er in de winterstop in geslaagd om drie nieuwe trainers op de standaard elftallen te krijgen. Tijdens de Sponsoravond werden ze al bekend gemaakt, maar nu stellen ze zich nog even voor. Bij de JO19-1 gaat de huidige trainer Frank te Boome weer terug naar het tweede elftal. Zijn opvolger is Hans Voskamp.

  Bij de JO17-1 stopt Cretien Groot Kormelink bij Sp. Neede en gaat naar RKZVC. Zijn opvolger hebben ze bij VV Rietmolen weg gehaald, het is een Needenaar en zeer bekend binnen Sportclub, Mart ten Barge, ook hij stelt zich nog even kort voor.

  Ook de huidige trainer van de JO15-1, Paul Kruisselbrink, gaat Sportclub naar 4 seizoen verlaten. Hij wordt opgevolgd door Robert Zijdel, en ook hij stelt zich verder op even kort voor.

  Frank, Cretien en Paul bedankt voor jullie inzet binnen de jeugd van Sp.Neede.

 • Hans Voskamp

  Geboren in Warnsveld en woonachtig in Borculo sinds 1988.

  Bij Warnsveldse Boys gevoetbald en op mijn 17e naar de GA Eagles in Deventer gegaan en tot mijn 30e daar gevoetbald.

  Vervolgens nog 2 jaar bij Heracles Almelo gevoetbald.

  Op mij  32e moeten stoppen ivm een blessure en trainer geworden .

  1 jaar trainer bij beloftes GA Eagles / 3 jaar trainer beloftes de Graafschap

  Vervolgens bij verschillende amateurverenigingen trainer geweest van 1e en 2e elftallen senioren.

  Ik zal het nieuwe seizoen trainer zijn van de Jo19-1 bij SC Neede.

  Belangrijk vindt ik dat spelers een goed mentaliteit hebben en daarnaast ook plezier hebben in het voetbal.

  Als team een goede prestatie willen leveren.

  Daarnaast op de juiste momenten gezelligheid met elkaar hebben.

 • Mart ten Barge

   

  Mijn naam is Mart ten Barge en ben 26 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als anesthesieverpleegkundige in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk en ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden bij wedstrijden van de Graafschap. 

  Ik ben niet geboren maar wel getogen in Neede en zal dus voor velen geen onbekende zijn. Van mijn 5e tot mijn 17e levensjaar ben ik als voetballer actief geweest bij Sportclub Neede. Mede door veelvuldig blessureleed ben ik gedwongen tot stoppen. 

  Na een aantal jaren kruipt het voetbalbloed waar het niet gaan kan en heb ik besloten me te richten op het trainerschap. Na 1 jaar, waar ik samen met Reinoud Vos de JO13-1 van Neede 

  onder m’n hoede had, heb ik besloten de overstap te maken naar vv Rietmolen. Begonnen als trainer/coach van de JO15-1 en vervolgens 2 jaar de JO19-1. 

  Na 3 mooie en leerzame jaren bij vv Rietmolen heb ik besloten een nieuwe uitdaging te zoeken en heb deze gevonden bij de JO17-1 van Sp. Neede.

  Gedreven door mijn fanatisme en liefde voor het spel hoop ik de spelers als individu en als collectief naar een hoger niveau te tillen. Ik ga, samen met de spelers van de JO17-1, er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken. 

  Met sportieve groet,

  Mart ten Barge 

 • Robert Zijdel

   

  Mijn naam is Robert Zijdel, 48 jaar en woon met mijn gezin in Groenlo.

  Ik ben zelf lang actief geweest als voetballer en sinds jaren jeugdtrainer bij s.v. Grol. In deze periode heb ik JO9, JO11, JO13 en JO15 teams getraind. 

  Als trainer focus ik mij op de ontwikkeling van jeugdspelers en heb daarom ongeveer 3 jaar geleden het diploma TC 3 Jeugd behaald. Het trainen van senioren is niet mijn ambitie. Naast mijn sportieve carrière als trainer heb ik een eigen bedrijf en werk ik als software ontwikkelaar. Het aankomende seizoen start ik bij sportclub Neede als trainer van JO15-1. Een erg leuke uitdaging om met deze groep aan de slag te gaan.

  Met sportieve groet

  Robert Zijdel