• Kevin Vos nieuwe hoofdtrainer Sp. Neede

  10-1-2023

  Kevin Vos wordt de nieuwe trainer van Sp. Neede 1. De oefenmeester volgt na dit seizoen Colin Stokkers op.

  Kevin Vos (35) keert na 11 jaar terug bij Sportclub Neede. Na een 8-tal jaren in de jeugd van Sportclub Neede werkzaam te zijn geweest vertrok hij naar de jeugdopleiding van SV Grol. Hier behaalde hij in de laatste 2 jaar als trainer van SV Grol 2 zijn TC2. Hierna werd hij hoofdtrainer bij Rietmolen waar hij onder andere ten koste van Sportclub Neede doormiddel van een kampioenschap wist te promoveren naar de 4e klasse. Hierna maakte hij de overstap naar Vios Beltrum waar hij na 2 corona seizoenen in het laatste jaar naast promotie greep in de nacompetitie. Dit seizoen heeft hij een sabbatical en bewust een jaar gekozen om te stoppen. In de jaren heeft Sportclub Neede altijd contact gehouden met deze “clubman”. We zien in Kevin de juiste persoon om de ambities Sportclub Neede waar te maken.

  In een korte eerste reactie op de aanstelling bij Sp. Neede vanaf aankomend seizoen, vertelt Kevin het volgende: ‘Na een aantal jaren bij diverse verenigingen in de buurt met succes te hebben gewerkt aan het voetbal deel van de verenigingen, ben ik erop gebrand de ambities van Sportclub Neede te laten samenkomen met die van mijzelf. Ook hier zal mijn eigen visie proberen te implementeren en de prestatiecultuur binnen de selectie verder uit te bouwen ” Het duurt nog even voordat hij officieel aan de slag gaat, maar voor hem begint zijn klus eigenlijk direct. “Er dient een hoop te gebeuren als je kijkt naar beide ambities, er valt een hele hoop werk te verzetten”

  We zijn als SP. Neede erg blij met de komst van Kevin en verheugen ons dan ook op een mooie samenwerking. Uit de lange en vele gesprekken die wij hebben gevoerd blijkt dat wij de toekomst zeer positief tegemoet zien. We wensen hem dan ook alvast een leuke en succesvolle tijd bij onze club!

  Welkom thuis!