• SP Neede JO17-2 Winterkampioen.

   

  De spelers van JO17-02 hebben het mooi gepresteerd om afgelopen zaterdag 18 december 2021 bovenaan de ranglijst te eindigen.

  De laatste wedstrijd van dit seizoen was een echte thriller. Het moest opgenomen worden tegen FC Winterswijk, de nummer 4 van de competitie met verrassend goede uitslagen in de laatste paar duels. SP Neede dat de 3e plaats op de ranglijst bezette wist wat ze te wachten stond.

  In de eerste helft was het een gelijkwaardige strijd waarin beide ploegen enkele goede kansen kregen. Winterswijk ging hier effectiever mee om waardoor de 1e helft in 0-2 eindigde.

  In de rust hebben de jongens de wil om te winnen nog iets aangescherpt en duidelijk uitgesproken dat ze hier gewoon gingen winnen. Kansen waren er genoeg. Tactiek en spelsysteem werden nog even doorgenomen. De laatste puntjes op de i .

  Ze starten dan ook geweldig in de tweede helft en hebben de tegenstander volledig onder druk gezet. Dit resulteerde in de aansluitingstreffer. Een cornerbal viel ietwat gelukkig binnen. Het geloof en de beleving kregen er nog een boost bij. Na een mooi opgezette aanval werd er in de 73ste minuut gelijk gemaakt. Dit was echter nog niet genoeg om nog kans op het kampioenschap te kunnen maken. Dus werd er volop doorgezet. Een terugspeelbal op de keeper van Winterswijk werd in de handen genomen. Indirecte vrije trap net binnen het zestienmetergebied. Alle spelers op de doellijn van Winterswijk met de keeper er voor. Neede gaf een tikkie breed en de bal werd keurig onder in het geplaatst. 3-2 in de 80ste minuut. Winterswijk dat zelf ook nog kans maakte in de bovenste regionen zette vol de aanval in wat in de laatste minuut nog in een enorme kans resulteerde. Echter hield onze keeper het doel met een prachte redding schoon. WINST!! De vreugde was enorm. Muziek werd gedraaid en het lied KAMPIOENEN OLÉ OLË werd uit volle borst gezongen.

  Op het moment van winst wisten we nog niet wat onze concurrentie had gemaakt deze speelden later op de middag. Aan het einde van de middag werd duidelijk dat UNO, de nummer 1, gelijk had gespeeld tegen Meddo en nummer 2 Ruurlo punten had verspeeld in Haaksbergen bij HSC’21.

  Met onze lijfspreuk 100% inzet + 100% beleving = 200% plezier weten de jongens waartoe ze in staat zijn. Geweldig gedaan GEFELICITEERD. Zoals een bekende commentator eens zei ‘DIT IS EEN GOED STEL, HOOR’

  (Helaas ontbreken de foto’s, die krijgen jullie nog van ons tegoed)