• Het was weer vroeg dag voor JO11-2, om 8:30 stond de wedstrijd in en tegen FC Winterswijk op het programma. Na twee wedstrijden tegen teams uit de bovenste regionen van de competitie gewonnen te hebben hoopten we nu op een iets makkelijkere tegenstander. Zeker omdat we niet helemaal topfit aan de aftrap verschenen.

Maar na slechts 1 minuut stond de 0-1 al op het scorebord, Tim opende de score. 10 minuten later pikte Dirk de bal op, passeerde zijn directe tegenstander en rondde beheerst af, 0-2. Na een goede voorzet van Niels slaagde Tim er niet in de bal op het doel te koppen. Even later zette Tim Dirk vrij voor de keeper, maar deze liet merken zich niet zomaar te laten passeren. Na schoten van Niels (over) en Koen (redding keeper) kon Tim zijn tweede van de dag bijtekenen. De keeper speelde de bal te kort naar een verdediger en Tim kon profiteren, 0-3.

Onze keeper Silas had door goed verdedigend

werk van Wout en Niels een makkelijke eerste helft waarin hij één keer een zeker doelpunt kon voorkomen. Helaas moest hij op slag van rust na matig verdedigen tijdens een hoekschop toch de 1-3 toestaan.

Kort na de rust brachten Bas en Milan door een snelle combinatie Koen in stelling om de 1-4 binnen te schieten. Silas verrichte nog een knappe redding, maar even later verslikte hij zich in een schot op doel, 2-4. Koen prikte de 2-5 nog binnen, daarna kregen de jongens het moeilijk. Voor Wout en Pim was het alle hens aan dek want Winterswijk begon nadrukkelijk aan te dringen en niet veel later lag de 3-5 in het net. Tim schoot nog tegen de lat en een vrije trap van Niels werd gepakt door de keeper. Ondertussen bleef het achterin pompen of verzuipen en hopen dat de 4-5 niet zou vallen.

Gelukkig was er de Time-out zodat de organisatie weer op orde kon worden gebracht. En dat werkte, Dirk schoot de 3-6 binnen op aangeven van Bas en daarmee was

de Winterswijkse weerstand gebroken. Aanval na aanval ging richting het Winterswijkse doel, waar de keeper een drukke dag had. Dirk nam ook de 3-7 voor zijn rekening. Tim raakte nog een keer de lat, Koen schoot nog twee keer raak en bepaalde daarmee de eindstand op 3-9!

Door dit resultaat zijn we de koploper met één doelpunt verschil gepasseerd.