• Eindsprint verkoop loten Grote Clubactie!

We zijn in de laatste week van de Grote Clubactie 2023 en kunnen deze week nog loten verkopen voor de vereniging. De jeugdleden hebben op dit moment al een hele mooie prestatie neergezet met de verkoop via een QR-code of eenmalige machtiging van loten. Maar we hebben nog niet helemaal ons doel behaald voor 2023.

De jeugdleden die de verkoopboekjes nog niet hebben ingeleverd kunnen deze week de boekjes nog afgeven bij de leiders. Of de verkoopboekjes direct in de Inleverbox doen die op het wedstrijdsecretariaat staat.

De stand in de ranglijst van de Top 10 verkopers is bijzonder spannend. Het aantal verkochte loten per speler/speelster ligt dicht bij elkaar. Kijk hiervoor ook op je eigen verkoopwebsite die gekoppeld is aan je eigen QR-code op welke plaats jij staat.

Laten wij er met zijn allen er nog een mooie eindsprint van maken!

Koop via onderstaande link je loten voor de Grote Clubactie.

Steun Sportclub Neede - Grote Clubactie