• Start Grote Clubactie 2021 Sportclub Neede

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie.

Ook dit jaar doen wij weer mee en we willen natuurlijk net als voorgaande jaren zoveel mogelijk loten verkopen.

Dit jaar zetten we ons in om onze sportieve ambities van de vereniging nog meer vorm te geven.

Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Onze jeugdleden zullen o.a. via het verkoopboekje loten gaan verkopen.

Deze week worden de verkoopboekjes uitgedeeld met hierop de persoonlijke QR-code voor de eigen verkoopsite bij de Grote Clubactie. Via email zal de QR-code nog worden gedeeld aan de jeugdleden (ouders) om met behulp van deze verkoop link ook andere social media kanalen (whatsapp/facebook/Instagram/etc) te benaderen.

Hoe dit in z’n werk gaat voor verkoopboekje, zie je in dit instructiefilmpje.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.