• Pupil van de week Sportclub Neede 1

De Corona maatregelen voor ons als voetbalvereniging hakken er erg in.

Maar een ieder gaat hier goed mee om, gezien de omstandigheden.

En dat zal nog wel enige tijd zo nodig blijven zijn we bang.

Ons 1e elftal zal vanaf 20 september de competitie hervatten, te beginnen met een uitwedstrijd in en tegen Delden.

Zondag 27 september spelen we dan onze 1e thuiswedstrijd tegen VV Rietmolen.

Hoe dit er exact qua toeschouwersaantallen / bezoekers etc. uit zal gaan zien weten we hopelijk eind volgende week, waarover dan meer.

Wat we al wel besloten hebben is dat onze Pupil van de week jammer genoeg niet aanwezig zal zijn tijdens de thuiswedstrijden van ons 1e elftal.

Voor deze jongens en meiden is een zondagmiddag zonder echte teambespreking, zonder meelopen over het veld, zonder nabespreking in de bestuurskamer echt niet waar we het voor doen met ons allen.

Al deze jeugdspelers die hiervoor in aanmerking komen zullen later dit seizoen een uitnodiging krijgen om er echt van te genieten.

Uitnodigingen hiervoor zullen ze allen vroegtijdig ontvangen.

Maar voor nu zullen we het dus als club en 1e elftal zonder een Pupil van de week moeten zien te redden.

Namens het algemeen bestuur,