• Beste Sportclub Neede-leden,

Wij willen onze vereniging een boost geven bij de jongste jeugd. Dat houdt het volgende in: Vanaf augustus willen wij starten met een circuittraining voor de jongste jeugd. Het gaat hier dan om de jo7 t/m de jo12. Wij willen deze circuittraining geven op de woensdagmiddag. Deze zal zijn van 16.15 tot 17.30 uur. Circuittraining wat is dat in het kort: veel voetballen, plezier maken, veel balcontacten, teams krijgen dezelfde oefeningen (partij-vormen, afwerkvormen, 1vs1, loop-en coördinatie oefeningen) dezelfde trainers, dezelfde leerlijn. Nu zijn wij, afvaardiging van de VTZ (voetbaltechnischezaken) op zoek naar Sportclub Neede leden, jeugd die misschien een stageplek nodig heeft voor hun opleiding of mensen buiten de vereniging, die ons kunnen en willen helpen op de woensdagmiddag. Als trainer of als begeleider van onze jongste jeugd, zodat zij ook kunnen groeien, met plezier en passie het mooie spelletje kunnen leren. Wie o wie komt ons helpen????

Ook als je buiten de vereniging mensen kent die ons zouden willen helpen hoor/lezen we het graag!!! Voor vragen en aanmelden: m.peddemos@sportclubneede.nl

Sportieve groet, Ingmar, Reinoud, Richard en Maarten