• De commissie voetbaltechnische zaken is zeer verheugd u te kunnen melden dat wij in Mike Peeters een hoofd opleidingen hebben gevonden voor de komende drie seizoenen. Na meerdere zeer goede gesprekken met Mike, zijn wij ervan overtuigd dat Mike de juiste persoon is om Sportclub Neede de volgende stap te kunnen laten maken in het ontwikkelen en begeleiden van spelers en trainers.

  Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en welkom bij onze mooie club Mike.

 •  

  Beste sportvrienden,

  Mijn naam is Mike Peeters, 51 jaar en geboren in Neede. Op dit moment werkzaam in Harderwijk, per 1 juni start ik met een nieuwe baan als Teamleider Sales, bij Varex in Doetinchem.

  Voetbal is mij met de paplepel ingegoten. Van mijn 6e tot mijn 14e heb ik bij Sportclub Neede gevoetbald. In 1986 ben ik met mijn ouders meeverhuisd naar Groenlo en heb daar tot mijn 21e gevoetbald.

  Door knieproblemen heb ik moeten stoppen, maar heb vervolgens mijn trainerscarrière opgepakt bij SV Grol. Daar heb ik 13 jaar de jeugd getraind, met name de O17 en O19.

  In 2006 ben ik verhuisd naar Amersfoort en heb daar in de regio bij een aantal clubs (ASC Nieuwland, Spakenburg, vv Hoogland, sv Baarn) de hoogste jeugdteams getraind, maar ook in de TC en als technisch jeugd coördinator / hoofd opleidingen een rol gespeeld. Daarnaast was ik een kleine 3 jaar jeugdscout voor PEC Zwolle in de regio West 1.

  De afgelopen 3 seizoenen ben ik met veel plezier bij AFC Quick 1890 in Amersfoort actief geweest: het eerste jaar als trainer van de JO17-1 en de laatste twee seizoenen als Hoofd Opleidingen.

  Sinds eind maart 2024 woon ik weer in het mooie Grolle, met mijn Brabantse schone Dieke.

  Een nieuwe voetbalclub kan natuurlijk niet achterblijven: na een telefoontje in januari van Reinoud Vos was mijn interesse gewekt. Na twee goede gesprekken met Reinoud, Richard Overmeen, Colin Stokkers en Marc Dieperink ga ik vol enthousiasme aan de slag bij Sportclub Neede, als Hoofd Opleidingen. Zoals Van Gaal zou zeggen: de cirkel is rond! Met mijn ruime ervaring als jeugdtrainer, jeugdscout en als Hoofd Opleidingen denk ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de voetbalopleiding bij Sportclub Neede.

  Er staat al een mooie club, met mensen die graag willen, dat heb ik ook gezien tijdens Sponsoravond in een bomvolle kantine!

  Mocht je dit nu lezen en meer info willen of in gesprek komen om te zien of je een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de voetbalopleiding, neem dan vooral contact op met de commissie VTZ.

  We zien elkaar ongetwijfeld snel langs de velden, ik heb er in ieder geval veel zin in!

  Met sportieve groet,

  Mike Peeters