• In samenwerking met Dutch Game Masters organiseren we op zaterdag 20 april een FIFA toernooi voor alle jongens en meisjes, in de leeftijdscategorie vanaf 14 jaar tot 19 jaar. Dus de JO15 t/m JO19 en de MO15 en MO19.

Ook Jongens en Meisjes van deze leeftijd die al bij de senioren spelen mogen uiteraard meedoen!

Dutch Game Master organiseert dit ook bij zo’n 100 andere verenigingen in Nederland en in samenwerking met de KNVB hebben zij een landelijke finale op het eind van het voetbalseizoen (NK FIFA).

Voor de twee winnaars stellen zij twee tickets beschikbaar. Wie wil daar nou niet kans op maken? Snel opgeven dus!

Deze dag is Renate Jansen, aanvalster van de FC Twente vrouwen, en meerdere interlands voor de Oranje Leeuwinnen op haar naam, aanwezig,

Deelname kost €5,00 per persoon, opgeven kun je. Je via r.holtkamp@sportclubneede.nl

Voor elke deelnemer is er een attentie o.a. beschikbaar gesteld door 100%voetbal.

Geef je dus snel op! Want we hebben beperkte deelname!