• Digitale collectebus fonds gehandicaptensport

15 apr 2021
  • Beste leden, vrienden, donateurs en fans van onze Sportclub,

Zoals jullie vast weten heeft Neede een bruisende en uiterst enthousiast groep G voetballers! Al meer dan 25 jaar lang zijn zij onlosmakelijk verbonden aan onze club.

Deze groep heeft zo nu en dan, net als wij allemaal, wat extra aandacht nodig en mogen ze even in de spotlights.

Om zo nu en dan iets extra’s te kunnen doen zijn financiële middelen nodig.

Gelukkig zijn er een aantal fondsen voor onze toppers beschikbaar en één daarvan is het Nationaal Gehandicapten Fonds.

Want sport is voor iedereen, met of zonder handicap! Niemand mag buitenspel staan !

Normaliter zou er rond deze tijd gecollecteerd worden bij jullie aan de deur maar vanwege de corona is dat dit jaar niet mogelijk.

Daarom dit keer een digitale collectebus waarin u middels de onderstaande QR code, of door op onderstaande link te klikken, een klein (of groter) bedrag kunt doneren.

Van elke donatie welke ontvangen wordt via deze digitale collecte gaat 50% naar onze eigen club. Wij staan als één team achter de sport met handicap.

Hopelijk doen we allemaal een kleine duit in deze “zak” en dragen we bij tot nog meer verbinding met deze G eweldigerds.

Namens alle G voetballers bedankt.

Focus op wat jij kunt doen! (digicollect.nl)