• Het G-team van Sportclub Neede is sinds vanavond 20 voetballen rijker. Carlo Stokkink, nu nog eigenaar van CsDesigns en tevens speler van het team, heeft besloten om het team met 20 nieuwe ballen te sponsoren. “Ik vind het zelf erg mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan het gehandicaptenteam waar ik zelf in voetbal. Ik zie dit team sinds ik vijf jaar geleden bij hun ben aangesloten als een soort familie en ik vind het mooi om het team te kunnen steunen.” laat Carlo aan de redactie weten.
    Op Instagram laat Sportclub Neede weten dat de ballen met veel enthousiasme in ontvangst zijn genomen door het team. Wel laat de club er met een kleine knipoog bij weten dat er nu wel punten vanuit de vereniging worden verwacht. Aanstaande zaterdag mag er alleen nog geen wedstrijd worden gevoetbald met de nieuwe aanwinsten, want dan speelt het team om 12:45 uur een uitwedstrijd tegen SDOUC G1.

    Toekomstplannen
    De plannen van Carlo zijn om binnenkort over te stappen naar een bedrijf met groter aanbod. In plaats van enkel grafisch vormgeven wil hij met zijn nieuwe bedrijf United Creatives onder meer video(animaties), fotografie, websites, en marketing gaan aanbieden samen met vakprofessionals die hij heeft leren kennen tijdens zijn loopbaan als grafisch vormgever. Zijn nieuwe bedrijf verwacht hij over ongeveer twee maanden te kunnen lanceren. “Mijn passie is jouw merk tot leven brengen.” luidt het motto van zijn nieuwe bedrijf.