• Sportclub Neede gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

   

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om onze gezamenlijke sportieve ambities verder vorm te geven in deze voor de vereniging moeilijke tijden.

   

  Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

   

  Verantwoord loten verkopen!

  Jeugdleden zullen o.a. via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je hier: https://www.clubactie.nl/instructie/

  Deze week worden de verkoopboekjes uitgedeeld met hierop de persoonlijke QR-code voor de eigen verkoopsite bij de Grote Clubactie. Via email zal de QR-code nog worden gedeeld aan de jeugdleden (ouders) om deze verkoop link te gebruiken voor andere social media kanalen (whatsapp/facebook/Instagram/etc).

   

  Extra inkomsten hard nodig!

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

  Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.