• Beste leden,

Zoals we allen zien en meemaken, gaat het beetje bij beetje en stapje voor stapje beter. Vaccinaties gaan in ras tempo de armen in en als we onze overheid moeten geloven zou een ieder eind juni minimaal eenmaal gevaccineerd zijn.

Er mag daarom steeds meer, maar nog lang niet alles.

Onder strikte voorwaarden worden regels versoepeld en ja, mogen alle leeftijdscategorie ook weer in teamverband trainen en spelen en is de 1,5 meter afstandsregel tijdens het sporten niet verplicht.

As zaterdag, 05-06-2021, beginnen de meeste jeugdelftallen (t/m JO17)  van Sportclub Neede met de regio cup wedstrijden. Namens ons allen wij spelers, trainers en leiders heel veel plezier de komende weken.

Wij als bestuur en directe gelieerde commissies hopen dat ook de JO19 en alle seniorenteams hier zsm ook van mogen genieten, het spelen van wedstrijden.

En hopen wij net als jullie allen dat ook de ouders weer mogen kijken naar hun kids, dat we weer gezellig onbegrensd onder onze overkapping, op ons terras en in de kantine mogen zitten, de kantine dus weer gewoon open kan en dat we weer mogen douchen etc. etc.

Alleen;

Op basis van de verplichte wet – en regelgeving, zie onder, is openstelling van de horeca en kleedkamers op ons sportpark onzes inziens niet te handhaven.

Daarom zullen de kleedkamers en het horeca deel van Sportclub Neede ook vanaf komend weekend, na gemelde versoepelingen, nog gesloten blijven.

Maar, Wij blijven natuurlijk, zoals altijd, het voetbal en alles daaromheen, 7 dagen in de week faciliteren.

Horecaregels worden:

•            Buitenterrassen mogen van 06:00 uur tot 22:00 uur open zijn;

•            Het maximaal aantal gasten per ruimte of zaal is 50 personen (exclusief personeel);

•            Er zijn vaste zitplaatsen en zelfbediening is niet toegestaan;

•            Aan een tafel zitten maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand (tenzij dit mensen uit eenzelfde huishouden zijn)

•            Er kan binnen (zoveel mogelijk contactloos) betaald worden, naar het toilet en/of garderobe worden gegaan;

•            er zijn geen zitplaatsen binnen en / of aan de bar en binnen is een mondkapje verplicht;

•            Terrassen bij sportlocaties mogen ook weer open, met inachtneming van dezelfde regels;

•            Er geldt een verplichte reservering van zitplaatsen vooraf. Dit kan aan de deur of via de QR code. ( meldingsplicht )

Gekoppeld aan een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren.

•            De terrasbezoekers blijven zoveel mogelijk zitten. Verplaatsen gebeurt niet onnodig;

•            Er is geen entertainment (zoals live optredens, muziek en videoschermen) op of rondom het terras;

Als er meer/nieuwe versoepelingen zijn, zullen wij hier zeer zeker gelijk op anticiperen en regelgeving op aanpassen.

Maar voor nu blijft het dus echt nog bij het “oude “.

Ook voor aankomend weekend worden dus alle senioren/ jeugd spelers verzocht in trainings- voetbaltenue op het park te komen, lekker te trainen/ voetballen en na de training/ wedstrijd echt gelijk weer het park te verlaten.

Onze jeugdcommissie zal alle tegenstanders vooraf informeren over onze geldende huisregels.

Vanzelfsprekend mogen trainers en leiders en scheidsrechters gebruik maken van een bak koffie in het secretariaat.

En kunnen we het kader en de ouders / chauffeurs van de tegenstanders ook een bakkie aanbieden. Eigenlijk zoals altijd al wel gebeurde.

Alsnog wensen wij jullie vanzelfsprekend een super weekend en veel voetbal uurtjes.

Bestuur van Sportclub Neede