• Corona update per 13 november 18.00 uur 

  Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal. 
   
  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels (voorlopig tot 4 december 2021): 

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand. 

  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. 

  • Een coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht voor alle personen vanaf 18 jaar die gebruik maken van faciliteiten binnen op sportlocaties; kleedkamers, toiletten en de kantine.  

  • In de kantine zijn vaste zitplaatsen verplicht.  

  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.  

  Sportclub Neede sluit de kantine op maandag t/m vrijdag. Het secretariaat mag door leiders en trainers geopend worden voor bijvoorbeeld een kop koffie. Een CTB is wel verplicht.  

   

  Op zaterdag en zondag is de kantine wel geopend. Dit doen we op aangepaste tijden, afgestemd op de thuisspelende teams.  

   

  De kleedkamers en toiletten kunnen de gehele week gebruikt worden.  

   

  Sportclub Neede blijft de CTB-controle uitvoeren bij de entree van het clubgebouw en de gang naar de kleedkamers en toiletten. Het is aan ons allen om ons goed te houden aan de opgelegde maatregelen, zodat hopelijk zo spoedig mogelijk de maatregelen weer versoepeld kunnen worden.