• INDELING BEKEND: Sportclub Neede 1 treft oude bekenden in 4e klasse B!

Met spanning werd uitgekeken naar de indeling van de 4e klasse, waarbij ons vlaggenschip na een afwezigheid van 3 jaar eindelijk weer in de koker zat. Vanochtend was het dan zover, de indeling werd kenbaar gemaakt en de KNVB heeft er een prachtige competitie van gemaakt. Derby's te over in 4B!

We mogen in ieder geval weer naar aartsrivaal FC Eibergen, maar ook de potjes tegen V.V. Reunie, VIOS Beltrum en VV Rietmolen springen er natuurlijk meteen uit. Daarnaast komen er met mede promovendi VV Hoeve Vooruit 1 en VV Diepenheim twee affiches van vorig seizoen op de kalender te staan.

Met Sportclub Markelo, V.V. Buurse, Bsc Unisson, Victoria '28, SV Hector, vv Twenthe en UDI Enschede is de indeling compleet en ligt er in ieder geval een mooie uitdaging voor onze talentvolle groep in het verschiet!

Alle overige indeling zijn terug te vinden op voetbal.nl