• Het is al het derde achtereenvolgende seizoen dat de eeuwige aartsrivalen FC Eibergen en SP Neede niet bij elkaar in dezelfde klasse voetballen. Mede daarom treffen beide clubs elkaar op vrijdag 18 januari op sportpark De Bijenkamp in een vriendschappelijke wedstrijd.

    De twee verenigingen hebben al sinds jaar en dag iets met elkaar. En hoezeer de rivaliteit vaak ook binnen de lijnen is, na afloop gaat de feestelijke kant van de dag altijd nog urenlang door en is er sprake van een en al verbroedering.

    Mede omdat Neede momenteel de ongenaakbare koploper is van de vijfde klasse B is het niet ondenkbaar dat de derby volgend seizoen weer in ere wordt hersteld. Al is het halverwege het seizoen nog te vroeg om daar echt iets over te kunnen zeggen.

    Onder de naam Battle on the Bijenkamp’  worden er op 18 januari drie wedstrijden gespeeld. Om 19.00 uur beginnen FC Eibergen 1 - SP Neede 1 en FC Eibergen 2 - SP Neede 2. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt bij FC Eibergen 35+ - SP Neede 35+ (duel van twee keer een half uur).

    Vervolgens barst er in clubgebouw De Eibarg een daverende after-party los. Hieraan verlenen enkele artiesten hun medewerking, onder wie volkszanger Ingo Krikke. Alle reden dus om op die vrijdagavond naar De Bijenkamp te komen!