• Balletje trappen? -app SP Neede   

  Het idee

  Net als vorig jaar gaat in de zomervakantie de gratis Balletje trappen?-app de lucht in. Door middel van deze app willen SP Neede en Sport Federatie Berkelland de kinderen uit Neede en omliggende plaatsen helpen om in korte tijd een groep voetballers bij elkaar te krijgen om een partijtje te spelen. 

  De bedoeling

  Het is de bedoeling dat we in de zomerperiode elkaar oproepen om te komen voetballen. De  Sport Federatie Berkelland in samenwerking met ouders van SP Neede zorgen voor de begeleiding. Zou je als ouder willen helpen dan horen we dat graag! In Neede voetballen we op het kleine kunstgrasveld van SP Neede, als deze beschikbaar is. Als het veld bezet is gaan we voetballen op het grasveldje bij de Oranjelaan. Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer gewoon trainen bij je eigen team! 

  Aanmelding

  Ben je 6-12 jaar en wil je graag voetballen? Zorg dan dat je in deze app komt door een appje te sturen naar Nienke Maas van Sport Federatie Berkelland 06-22056582 of een mailtje naar nienke@sportfederatieberkelland.nl met jouw mobiele nummer of die van je ouders. Dit nummer voegen wij dan toe aan de Balletje trappen?-app zodat je deze zomer lekker vaak een balletje kunt trappen! 

  Volg ons!

  Volg de Sport Federatie Berkelland op Facebook(Sport Federatie Berkelland) en Instagram (sportfederatieberkelland) en natuurlijk via onze website www.sportfederatieberkelland.nl

  Groetjes SP Neede en Sport Federatie Berkelland