• Ballenwagen.

Ludieke actie leidt tot echte “ballenwagen”

Wie had dat gedacht, van een ludieke actie na veel bier,

naar een wedstrijd met de echte Volkswagen ID 4!

Opsteker voor voetbalfans: het EK krijgt een nabrandertje in…….jawel Neede!

UEFA sponsor Volkswagen komt met de ID.4-‘ballenwagen’ zondag 29 augustus de bal naar de middenstip brengen op sportpark ’t Haantje. En wel voor de ‘interland’ tussen Sp. Neede 6/7 tegen het altijd lastige Neede/Noordijk 8

Na een zware training op de woensdag en omdat de kantine nog dicht was, is in de plaatselijke kroeg het idee geboren om iets grappigs te doen met “ballenauto” van het EK 2020. Er stond een derby tussen Noordijk/Neede 8 tegen Neede 6/7 op het programma. Dus dit was de uitgelezen kans voor iets ludieks.

Edwin, die normaal altijd aanwezig was op de training en op dit specifieke moment geblesseerd was, werd aangewezen tot pupil van de week. Hij mocht met een traptrekker de wedstrijdbal naar de middenstip brengen.

Dit werd natuurlijk gefilmd en gestuurd naar  de Facebookpagina “de Kelderklasse”. De officiële pagina van Volkswagen pikte dit op en reageerde gevat op deze parodie: zullen we anders met de echte “ballenwagen” naar jullie laten komen?

De rest is geschiedenis. We zijn bijzonder trots en vereerd dat Volkswagen hier op in heeft gespeeld en in het bijzonder Edwin. Want ja, zoals we allemaal weten kan Edwin niet of nauwelijks omgaan met deze “sociaal aandacht”.

Nogmaals een speciale dank voor Volkswagen en we hopen op een mooie dag en sportieve en doelpuntrijke wedstrijd!

p.s achter de schermen wordt er nog hard gediscussieerd wie achter het stuur mag kruipen van deze unieke auto, Edwin en Björn strijden om deze plek, maar misschien wordt het toch gewoon Wesley. Kom zondag de 29e augustus naar Sportpark ’t Haantje om dit te aanschouwen, de aftrap vind om 10.00 uur plaats, tot dan….